Rejser til Østafrika

OBS – OBS – OBS!

Vi har fået en ny hjemmeside – kun med rejser til Afrika!
Siden hedder South & East African Travel og du finder den her:  www.seafricantravel.dk 

På South & East African Travel kan du finde alle vores rejser til det sydlige og østlige Afrika, information om de enkelte lande, spændende aktiviteter til rejsen, beskrivelser af nationalparker og meget mere.

Se rejser til Afrika

Landene i det Østafrika er et overflødighedshorn af spændende oplevelser: Kulturel inspiration og afrikansk livsindstilling er en naturlig del af oplevelsen, men også de store og verdensberømte nationalparker er noget, der hæfter sig i hukommelsen.

Fantastiske savanner og et dyreliv, som man ellers kun ser på tv eller i zoo.  Overnatning i safari-camps midt på de afrikanske savanner eller i mere luksuriøse lodges med et umiskendeligt afrikansk “touch” .

Eller måske en rask tur op ad bjerget eller et par dages badeferie på kanten af det Indiske Ocean som afslutning på safari?

Se vores aktuelle rejser til Østafrika herunder eller læs mere her

Få dit personlige rejsetilbud

Rejs til Østafrika

Individuelle rejser og grupperejser

Rejs til Østafrika med Rejsecenter Djursland

Mulighederne er mange, og vi sammensætter din rejse til Afrika med en god blanding af storby, safari og safari-camps, bjergtrekking, regnskov, badestrande og luksus-lodges helt efter dine ønsker.

Landene i Østafrika

I det østlige Afrika tilbyder Rejsecenter Djursland rejser til:

  • Tanzania & Zanzibar
  • Kenya
  • Uganda
  • Rwanda
  • Burundi
  • Malawi

Nederst på siden kan du se et udvalg af vores rejser – men vi sammensætter gerne din personlige rejse til Østafrika!

Safari

Østafrika er indbegrebet af den klassiske safari: Vidtstrakte savanner med spredte træer og et rigt dyreliv med elefanter, næsehorn, løver, aber, antiloper og mange flere. Et par dages safari i det østlige Afrika giver rigelige muligheder for at opleve ”The Big 5” (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard). The Big 5 stammer fra storvildtjægernes tid og er et udtryk for de 5 farligste dyr at jage til fods.

Det er også muligt at bestille særlige ture med fokus på chimpanser eller gorillaer, specielt i Uganda og Rwanda.

I Østafrika foregår safari i jeeps eller specialdesignede safarikøretøjer, hvor taget kan løftes op, så man har et godt udsyn hele vejen rundt. På den måde kan man komme helt tæt på dyrene, både de farlige og de mere fredelige.

Trekking og bjergbestigning i Østafrika

Kilimanjaro i Tanzania er Afrikas højeste bjerg og Mount Kenya er det næsthøjeste. Begge bjerge kan bestiges til fods ad flere forskellige ruter uden brug af klatreudstyr.
En tur op ad Kilimanjaro starter i et tropisk klima ved foden og ender nogle dage senere i et arktisk klima på toppen. Selv om turen lyder ufarlig i forhold til mange andre bjergbestigninger, må mange sande, at højdesyge ikke er noget at spøge med.

Badeferie

Slut en varm safari af med badeferie på Zanzibar eller ved Kenyas kyst. Bliv indkvarteret i luksus-lodges lige ud det Indiske Ocean og nyd de kridhvide strande og det azurblå hav om dagen og et livligt natteliv, når solen er gået ned. Det er driverliv og luksus under palmerne.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med et stort netværk af lokale guider, lodges og turarrangører, og det er din garanti for oplevelser ud over det sædvanlige. Vi lægger vægt på autentiske oplevelser i autentiske miljøer, og det kan vores samarbejdspartnere give os. Samtidig er det vores lille bidrag til at skabe jobs og indtægter i landet, og det er vi godt tilfredse med!

Se også rejsemål i det sydlige Afrika

Rejs til Østafrika med Rejsecenter Djursland
Se aktuelle rejser til Østafrika

Før du rejser

Når du planlægger en rejse til Afrika, er det vigtigt at få styr på, hvilke sygdomme man bør vaccineres for. Hos Statens Serum Institut kan man få alle nødvendige oplysninger ved at indtaste det land, man ønsker at besøge:
Statens Serum Institut

BESTIL DIT REJSETILBUD – GRATIS OG UFORPLIGTENDE