Projekbeskrivelse

Vin- og kulturrejse til Chile og Argentina

vin- og kulturrejse til chile og argentina

Vi besøger Sydamerikas mest velfungerende land, der har gennemgået en rivende udvikling de sidste 25 år.

De senere år har landet fået meget anerkendelse, og turisterne ankommer i stor stil. Chile er et unikt land med en utrolig varieret natur med Andesbjergene som rygrad.

Denne tur er sammensat med fokus på kultur, vin og natur. For golf-interesserede kan der tilkøbes en golfpakke.

Turen er arrangeret i samarbejde med Margarita wines og Chilevin, der siger sådan om rejsen:

Vi har sammensat et program ud fra nogle steder, som vi værdsætter. Vi krydrer turen med en tur over Andesbjergene til Mendoza i Argentina for at opleve bjergpasset samt vinens og tangoens land.

Vi lander i hovedstaden Santiago midt i den chilenske sommer med stabil, god og tør varme – 30 grader!

Margarita OrtegaRejseleder

Rejselederen er  Margarita Ortega, der er født og opvokset i Chile, og som i dag importerer og forhandler fine, chilenske vine fra sin butik uden for Randers.

Margarita er en sprudlende personlighed med mange historier i ærmet og med en stor viden om sydamerikansk historie, natur og samfundsforhold – og om chilensk mad og vin!

REJSE FAKTA

 • Pris: kr. 26.000 pr. person – tillæg for enkeltværelse. Inkl. fly
  Golfpakke kr. 2.500

 • Varighed: 15 dage

 • Gruppe: min. 20 personer

 • Tidspunkt: 23. oktober – 7. november 2020

 • Kontakt:
  Rejsecenter Djursland tlf: 70275270/post@rejsecenterdjursland.dk eller
  Margarita Ortega tlf. 25306204 / kontakt@margaritawines.dk

REJSEPLAN

Afgang fra Billund                    d. 7. februar kl. 15:20, mellemlanding i Paris

Ankomst Santiago                   d. 8. februar kl. 10:10

Indkvartering på Hotel Novotel Santiago Las Condes

Efter indkvartering samles vi alle til introduktionsmøde med velkomstdrink. Herefter er der mulighed for på egen hånd at vandre rundt i området eller at slappe af ved hotellets svømmebassin med en kold drink.

Om aftenen holder vi velkomstmiddag hos en chilensk familie hvor vi serverer endnu en velkomstdrink og der efter grillmad, masser af god chilensk vin og lagkage til dessert.

Morgenmad på hotellet

Sightseeing i Santiago: Vi kører ind til Santiago centrum hvor byen blev grundlagt af den spanske Conquistador Pedro de Valdivia i år 1541 trods stor modstand fra flere lokale indianerstammer

Frokost indtager vi i palmernes sus på en hyggelig udendørs restaurant på Plaza de Armas hvor kilometersten o km er placeret. Herfra er der udsigt til statuen af Pedro de Valdivia på sin sorte hingst samt rig mulighed for at beskue chilenernes travle liv.

Efter frokosten tager vi et par timer til fods for at snuse til den skønne atmosfære i netop dette område.

Om aftenen indtager vi middag på en af de spændende restauranter i Santiago: Ubåden Ocean Pacific

Morgenmad på hotellet

Vi tager vores bus ud til dalen Cajon del Maipo, hvor vi besøger de varme kilder Baños Colinas. Her nyder vi badet i de naturlige bassiner i 2500 m højde med de rå bjerge og ikke mindst udsigten til de imponerende Andesbjerge. Her kommer ikke mange turister, men mest lokale.

På vejen til bage til Santiago spiser vi frokost på et lokalt spisested, hvor vi skal smage en af de chilenske nationalretter: empanadas med pebre eller en af de berømte chilenske bocadillos, churrasco, med lækkert mørt oksekød.

Efter ankomst til hotellet er aftenen er til fri disposition.

Morgenmad på hotellet

De der har valgt at spille golf bliver transporteret ud til den eksklusive golfbane La Dehesa, hvor den flotte natur kan nydes samtidig med spillet.

De der ikke har valgt at spille golf transporteres ind til Santiago centrum med en rundvisning i det historiske og kulturelle miljø med lokal guide.

Om aftenen spiser vi middag på en restaurant med folkedans og musik i Santiago centrum

Vin og kulturrejse til Chile og ArgentinaMorgenmad på hotellet

Vi forlader Santiago og kører mod syd til byen Santa Cruz, som er omringet af vinmarker og betegnes som Chiles vinhovedstad. En bustur på ca. 3 timer.

Indkvartering på Hotel Santa Cruz som er et hotel i typisk spansk kolonistil.

Vi besøger Vingården af samme navn som byen. Her vil dagen gå med et unikt program i vinens verden med fuld smagning og et væld af andre aktiviteter som Viña Santa Cruz er vært for.

Om aftenen kan vi fra Vingårdes eget observatorium opleve den sydlige halvkugles stjernehimmel med Castor, Pollux  og Sydkorset

Morgenmad på hotellet

Dagen er til fri disposition – Santa Cruz er en lille, hyggelig og spændende by omringet af vinmarker med mange muligheder for aktiviteter – museum, luftballon, shopping …. Her kan den typiske chilenske hverdag opleves på helt tæt hold.

Vi tjekker ud og forlader Santa Cruz og bussen kører os nu yderligere et par timer sydpå til byen Talca hvor vingården Aromo vil vise os rundt og være vært ved en vinsmagning. Vi indtager vores frokost under vinsmagningen

Midt på eftermiddagen venter en 4-5 timer lang bustur til Valparaiso – Chiles største og vigtigste havneby. Undervejs holder vi ind og spiser aftensmad på en af de utallige restauranter, der findes langs ruten. Midt på aftenen ankommer vi til Hotel Casa Galos . Efter indtjekning kan byen opleves til fods.

Morgenmad på hotellet

Rundtur i den maleriske by Valparaiso med lokal guide : https://chile.travel/en/where-to-go/central-area-santiago-and-valparaiso/valparaiso

Frokost på fiskerestaurant med alt godt fra Stillehavet

Bus til Maintencillo og indkvartering på Marbella Resort

hotel marbella chile | rejsecenter djursland

Morgenmad

Dagen er sat af til afslapning og oplevelse på egen hånd. På Marbella Resort er der mulighed for at spille golf, svømme og slappe af. Vil man gå en tur, er standen og Stillehavet oplagt. Her er der mulighed for at opleve søløver og pelikaner i massevis.

Desuden kan det anbefales bare at gå rundt i byens gader og suge indtryk til sig, sætte sig og nyde en drink med udsigt over Stillehavet eller shoppe lokalt fremstillet håndværk af forskellig art.

Morgenmad på hotellet

Nu venter der os en helt fantastisk heldagstur i bus til Argentinas vinmekka, byen Mendoza. På turen krydser vi Andesbjergene, hvor vi kan se Sydamerikas højeste bjerg – Aconcagua – med sine 6960 m højde. På denne tur vil du forstå hvorfor det var svært for de uruguayanske fodboldspillere, der overlevede et flystyrt under indflyvning til Santiago i 1972, at finde vej tilbage til civilisationen. Her er vildt, storslået og enormt.

Indkvartering på Hotel Diplomatic.

Aftenen er til fri disposition. Vi bor i gåafstand til byens hjerte med cafeer, restauranter og butikker.

Efter argentinsk morgenmad kører bussen golfspillerne til den nærliggende golfbane Club de Campo Mendoza.

De der ikke har valgt at spille golf kan vælge mellem et vingårdsbesøg eller blot fordrive tiden i den hyggelige by, hvor der er et sprudlende gadeliv, hyggelige pladser, arkitektur og masser af vinbarer og restauranter.

Midt på eftermiddagen besøger vi en af de mange spændende vingårde fra området hvor druen – Malbec er deres hoveddrue / nationaldrue.

Morgenmad på hotellet

Om formiddagen tager vi på en 4 timers city sightseeing tour i bus, hvor vi ser alle seværdigheder i byen. Der er 10 stops undervejs hvor der er mulighed for at forlade bussen og tage fotos mm.

Eftermiddagen er til fri disposition og er oplagt til shopping i Mendozas gader.

Om aftenen tager vi afsked med Argentina på den eneste rigtige måde, nemlig med en stor velhængt steak som Argentina er så berømt for og naturligvis mere vin fra Mendozas vinmarker.

Morgenmad

Heldagstur i bus til Santiago – vi krydser Andes-bjergene endnu en gang og håber at se kondorer, hvis vi ikke så dem sidst.

I Santiago indkvarterer vi os på Hotel Holiday Inn v. lufthavnen

Fly til DK kl.16:45 via Paris (21. februar) – Ankomst: Billund kl.14.40 (22. februar)

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Husk badetøj!

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • Flyrejse Billund – Santiago de Chile – Billund
 • Entre: Baños de Colinas (varme kilder)
 • 3 x vingårdsbesøg
 • 13 nætter på 4 og 5-stjernede hoteller
 • 4 x middag
 • 2 x frokost
 • 3 x vinsmagning
 • Forsikringer
 • Alle måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge (10% af regningen)
 • Drikkevarer
 • Øvrige udgifter, der ikke er nævnt i programmet

INDKVARTERING

Dag 2-5: Hotel Novotel Santiago Las Condes

Dag 6 og 7: Hotel Santa Cruz

Dag 8:  Hotel Casa Galos, Valparaiso

Dag 9 og 10: Marbella Resort, Maintencillo

Dag 11, 12 og 13: Hotel Diplomatic, Mendoza

Dag 14: Hotel Inn Santiago

KORT

TILMELDING