Projekbeskrivelse

Florida – Kør Selv

Se solskinsstaten Florida fra kyst til kyst. Orlanda byder sig til med utrolige attraktioner og masser af sjov og underholdning. I Miami Beach er atmosfæren lidt mere dekadent med rigtig meget forskelligt at se, gøre og smage. De store naturoplevelser finder du i Everglades – men hold godt øje med alligatorerne!

Familieferie i Florida

Tag hele familien med til solskins-staten

Florida er en fantastisk destination for familieferier! Orlandos mange attraktioner og forlystelser er som skabt til børn og barnlige sjæle, der kan nikke genkendende til Disneys mange figurer og film, og som så let som ingenting kan leve sig ind i Harry Potters univers.

De berømte byer, strandene, klimaet og den fantastiske natur ved Everglades er et godt udgangspunkt for en formidabel familieferie!

Spørg til vores 14 dage / 13 nætters program: Florida for familier! Husk, at børn under 16 er gratis ved indkvartering i forældres værelse.

Florida Kør Selv
Se flere Kør Selv-rejser i USA

PRISER OG VARIGHED

 • Pris: fra kr. 3.675 pr. person i dobbeltværelse. Ekskl. fly og billeje. Børn under 16 gratis ved indkvartering i forældres værelse.

  Billeje: fra kr. 1.400. Prisen afhænger af sæson og valg af bilmærke

 • Varighed: 9 dage – 8 overnatninger på udvalgte hoteller

 • Tidspunkt: Hele året

 • Skræddersyet: Vi tilretter gerne rejsen, så den passer til dine ønsker om varighed, hotel osv. Kontakt os på 70275270 eller send os en besked her

KØR SELV I FLORIDA – REJSEPLAN

Florida - Kør selvFlorida – Kør Selv-rejsen starter uden hjul, men derimod med et par dage i skønne Miami. Det er en international by med en rig og multietnisk kultur, der både afspejles i køkkenet og i arkitekturen. Miamis South Beach er et helt særligt og smukt sted. Her mødes du af en varm brise, svajende palmer og lyden af bølgerne, der plasker ind på stranden, mens pastelfarvede Art Deco-huse lyser op i baggrunden. South Beach er verdensberømt og har været bagtæppet for både film- og modeoptagelser. Her er desuden fremragende shoppingmuligheder og gode gourmetrestauranter.

Om aftenen fyldes South Beach med folk i partycasual outfit klar til at frekventere de mange natklubber og barer.

Indkvartering Ocean Five eller tilsvarende (2 nætter)

Miami, FloridaDagen i dag er afsat til en grundig udforskning af ”The Magic City” og området omkring Miami. Oplev seværdighederne og lydene i denne tropiske legeplads fuld at arkitektonisk historie.

Besøg Miami Downtown med den berømte Bayside Marketsplace og Coconut Grove, der er den ældste bydel i Miami med smalle gader og lave huse – og med mange restauranter og udendørs cafeer. Coral Gables er et mondænt kvarter opført i middelhavsstil og Little Havana er et cubansk indvandrekvarter, der bl.a. er berømt for musikfestivalen Calle Ocho og Domino Park og for sine mange politiske, sociale og kulturelle aktiviteter og begivenheder.

Art Deco-turen: Lær mere om Art Deco-arkitekturen på en vandreture i dette historiske distrikt. Beundr udsmykningerne og udforsk et imponerende interiør – du finder detaljerede beskrivelser af turen og historiske fakta i din elektroniske rejseplan

Dagens anbefaling

BIG BUS TOUR MIAMI – 2 dages billet: Miami Sightseeing er en rundtur til det allerbedste af Miami. Turen foregår i åbne busser, og du kan stige af og på, når du vil. Turen går til South Beach, Miami Downtown, Coral Gables, Coconut Grove, Little Havana m. fl.

Florida - Kør selvNu skal du ud at køre! I dag lægger du Miami Beach bag dig og kører mod det tropiske øparadis, som Key West er. Ruten går gennem den række af småøer, der udgør Florida Keys ad Overseas Highway med dens 42 broer og fantastiske udsigter. I denne perlerække af små-øer, er Key West den sidste og samtidig den sydligste by i det kontinentale USA.

Der sker altid noget i Key West og der er masser af specialbutikker, udendørs cafeer og restauranter i turistbyen. Tag på sightseeing i Conch Tour Train og hør mere om øens historie.

Ernest Hemmingway boede og arbejde her i mere end 10 år, og hans hjem kan ses på Ernest Hemmingway Home and Museum.

Gå en tur på Duval Street og nyd den festlige og afslappede atmosfære og prøv den lokale favoritspise Conch Fritters. Gå ikke glip af Sunset Celebration på Mallory Square,  hvor folk samles for at sige farvel til solen.

Dagens anbefalinger

KEY WEST PÅ CYKEL: Key West er kun 6,5 km lang og ca. 3 km bred og er perfekt til en cykeltur. Kør lidt rundt i de små gader væk fra turistvrimlen og se de unikke stilarter i det gamle Key West. Det er skønt at cykle i dette tropiske paradis!

CONCH TOGTUR: Hop ombord på Conch-toget og se det bedste af Key West og hør historier om pirater, indianere, kunstnere, stormoguler og politerere, der har sat sit præg på øen.

CHAMPAGNE I SOLNEDGANGEN:  Slut en perfekt dag i paradis af med at nyde solnedgangen fra en katamaran med et glas bobler i hånden.

Indkvartering på Fairfield Inn & Suites eller tilsvarende (1 nat)

Key WestFra Key West går dagens rute gennem Upper Keys og fortsætter mod nordvest indtil Everglade nationalpark så småt begynder at vise sig.  Her er et væld af unikke planter og et helt utroligt dyreliv, bl.a. Everglades berømte alligatorer. Besøg Shark Valley og tag en tur med en propelbåd og se alligatorer, Virginia-hjorte, flododdere og omkring 200 forskellige fuglearter. Besøg også alligatorfarmen, hvor du kan se over 100 alligatorer, krokodiller og caymaner.

Fortsæt til Fort Myers Beach, hvor du skal overnatte. Fort Myers og de omkringliggende øer kan prale med nogle af Floridas bedste, naturlige strande. Mange fugle og havskildpadder kommer her for at yngle.

Spis middag på en af de mange restauranter i bymidten.

Indkvartering på Outrigger Beach Resort eller tilsvarende (1 nat)

Fort MyersInden du forlader Fort Myers, bør du se nogle af de mest populære attraktioner i området.

Besøg Edison / Ford Winter Homes og tag med på en guidet tur, eller slap af og nyd de smukke strande.

Fortsæt mod Orlando via kysten. Ruten går gennem charmerende strandbyer som Sarasota, Longboat Key og Anna Maria Island. Hver af disse byer og områder har deres egne kendetegn, men de kan alle prale af fine, hvide sandstrande og roligt og krystalklart vand.

I Orlando venter bl.a. Downtown Disney med mere end 70 forskellige muligheder for shopping, underholdning og spisning.

Dagens anbefaling:

EDISON / FORD MUSEUM: Tag med på en guidet rundtur gennem disse berømte ejendomme, der har været Thomas Edisons og Henry Fords vinterferiehuse. Rundturen går gennem de to berømtheders hjem, haver og laboratorier

Indkvartering på Clarion Inn lake Buena Vista eller tilsvarende (3 nætter)

Orlando Florida - Kør selvOrlando er indbegrebet af tema-parker! I de næste to dage kan du vælge blandt de mange attraktioner, som byen byder på.

Magic Kingdom Park: Her kan du møde Mickey Mouse og hans venner, hvor Disneys kendte og elskede figurer får liv. Se Askepot-slottet på Main Street. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland.

Nyd det spektakulære fyrværkeri om aftenen med figurer fra Walt Disneys univers og fantastisk musik og lys.

Universal Studios: Besøg Harry Potter i Wizarding World og tag en tur med Hogwart-ekspressen. Hjælp agenterne fra Men in Black Alien Attack og jag aliens gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket i Revenge of the Mummy og se Shrek i 4-D. Hjælp E.T. med at redde hans planet.
Der er nok at gøre i Universal Studios!

Universal’s Adventures of Adventure: Rejs gennem fem spændende øer, hvor alle dine foretrukne myter, sagn, tegneserier og ikke mindst tegneseriehelte kommer til live. Gå ind i en tegneserieby i i Amazing Adventures of Spider-Man – det er en spændende 3D tur, hvor du kæmper mod det onde og deltager i eventyret. Bliv skræmt  i Doctor Doom’s Fearfall på Marvel Super Hero Island. Bliv skudt 45 m op i luften og fald ned igen hurtigere end tyngdekraften forudsiger. Se mere af Harry Potters univers og flyv over Hogwarts eller prøv at undgå at blive ædt i Jurassic Park.

Orlando - Florida - Kør selvDisneys Epcot: Besøg to underholdende verdner i Epcot (Experimental Prototype Community of Tomorrow). Parken er en hyldest til innovation og fantasi og et fællesskab af international kultur. Parken består af Future World og World Showcase. I Future World kan du bl.a. opleve en rejse fra tidens begyndelse til i dag eller prøve Ride Test Track, der efterligner testning af køretøjer og sender dig ud på en tur gennem skarpe sving og kurver.
I World Showcase kan du se kulturer fra elleve nationer. Både arkitekturen og landskaberne skifter, når du går fra det ene land til det næste. Smag på lokale madvarer, køb souvenirs og bliv underholdt af landenes forskellige traditioner. Slut af med at se Illuminations om aftenen – et kalejdoskop af musik og lys.

Disneys Animal Kingdom: Tag på en afrikansk safari og møde ægte elefanter, løver og flokke af zebraer og giraffer. Rejs millioner af år tilbage i tiden for at redde en dinosaur fra udryddelse. Mød figurerne Løvernes Konge. Uanset om det er ægte dyr, fantasidyr eller uddøde dyr, der regerer på dette sted, så er det en eventyrlig dag.

SeaWorld Orlando: SeaWorld Orlando er en marin eventyrpark. Her er spændende forlystelser og fantastiske shows, hvor dyrene er stjerner. Mød Shamu, den berømte spækhugger i showet One Ocean og lær om disse fantastiske dyr i Ocean Discovery. Se isbjørne og hvidhvaler på en tur gennem Arktis. Se delfinmødre og deres unger. Oplev magien i havet og prøv alle de vilde forlystelser!

Fort Lauderdale Florida - Kør selvTag afsked med Orlandos magi og kør mod øst til Kennedy Space Center, det amerikanske rumfartscenter og NASA’s hovedkvarter. I besøgscentret kan du opleve interaktive simulatorer og spændende forestillinger. Du kan selvfølgelig også se raketter og møde en rigtig, ægte astronaut. Gå ikke glip af IMAX rumfilmene, der vises på gigantiske 5 etager høje skærme.

Kør videre mod Fort Lauderdale, der er kendt som ”Amerikas Venedig” på grund af et indviklet kanalsystem. Bydelen langs floden er kendt for sine kunst og underholdningsetablissementer, mens Las Olas Boulevard er fyldt med butikker, spisesteder og gallerier. Jungle Queen Boat går op ad New River og herfra er der fin udsigt til de specielle huse langs floden.

Dagens anbefaling:

KENNEDY SPACE CENTER’S GENERAL ADMISSION: Denne type adgangsbillet giver adgang til en hel dag (eller flere) i Kennedy Space Center. Besøgscentret ved Kennedy Space Center er mere interaktivt end et museum, mere inspirerende end et videnskabscenter og mere autentisk og lærerigt end nogen temapark. Lad dig underholde i spændende simulatorer og se alle seværdighederne. Kom med bag kulisserne og se interaktive udstillinger, store 3D rumfilm og rigtige raketter – og måske endda en raketaffyring!

Indkvartering på Best Western Plus Oceanside eller tilsvarende (1 nat)

Nyd den sidste morgen i Fort Lauderdale inden afgang til Miami International Airport.

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • 8 overnatninger på udvalgte hoteller
 • Elektronisk rejseplan og rutebeskrivelse
 • Billeje
 • Parkeringsafgifter
 • Indgangsbilletter til seværdigheder og nationalparker
 • Måltider ud over morgenmad

BESTIL DIT REJSETILBUD PÅ KØR SELV FERIE I FLORIDA