Erhvervsrejser

Rejsecenter Djursland tilrettelægger forretningsrejser for små og mellemstore virksomheder.  Vi sørger for alt det praktiske og booker flybilletter, indkvartering, transport mv.

Vi undersøger markedet grundigt, så vi kan tilbyde jer de bedste priser og optimale rejsetidspunkter. Vi er også behjælpelig hvis I ønsker gode råd til oplevelser eller dagsture/udflugter.

Skal I på studietur eller inspirationstur med firmaet, branceforeningen eller erfagruppen, hjælper vi også gerne med at sammensætte den perfekte rejse. Se mere her

Businessrejser med www.rejsecenterdjursland.dk

Rejser I af og til?

Hvis I rejser 4-6 gange om året, kan det være svært at opnå en rutine i at være ”rejsearrangør”.

Hvilket flyselskab skal vi vælge? Passer flyet både ud og hjem? Hvordan undgår vi ventetid? Hvor er de bedste hoteller til prisen? Kan man leje en bil med fuld forsikring? Hvad med afbestilling? Der er mange ting at tage i betragtning.

Med et lille og professionelt rejsebureau ved hånden bliver jeres erhvervsrejser meget nemmere.

Med vores 1-2-3 guide er det altid nemt at komme af sted!

Altid på farten?

Er I altid på farten i jeres virksomhed? Så er I sikkert rigtig gode til at arrangere og organisere rejserne og booke fly, transfer, hoteller og lejebiler.

Men det tager tid! Tid, der måske kunne være brugt bedre og anderledes på det, jeres virksomhed er allerbedst til.

Vi tilbyder at klare alt praktisk i forbindelse med jeres erhvervsrejser. Så kan I koncentrere jer fuldt ud om de opgaver, der venter

I vores 1-2-3 guide kan I se, hvor let det kan være!

Erhvervsrejser - www.rejsecenterdjursland.dk
Hent folder (pdf)

Business & Leisure

Erhvervsrejser - www.rejsecenterdjursland.dk

Skal firmaet eller afdelingen til møde eller messe ude i verden – og vil I også gerne opleve noget sammen ? Eller skal firmaudflugten være noget helt særligt i år? Er I en forening, der skal ud og hente ny inspiration?

Vi kan hjælpe med at sammensætte den perfekte rejse, så I både kan nå det faglige og det sociale. Vi sammensætter en detaljeret rejseplan med alt I får brug for på rejsen – flybilletter, busser, hoteller, middage, guider, billetter til messer/udstillinger og kulturelle arrangementer.

Vi har masser af gode ideer til jeres næste tur –  og vi sørger ovenikøbet for alt det praktiske!

Ring til os på 70275270 og hør mere!

Vi arrangerer bl.a. rejser for:

Bestil et gratis og uforpligtende rejsetilbud