Studietur

Studierejser med www.rejsecenterdjursland.dk

Skal I på studietur? Rejsecenter Djursland sender hvert år mange klasser og studerende ud i verden – nært og fjernt. Vi sætter også gerne en perfekt studietur/studierejse sammen til jer. Vi har fokus på at have en løbende dialog med jer om planlægningen af rejsen, så I får alle jeres rejseønsker opfyldt. Vi arrangerer jeres studierejse, uanset om I ønsker at rejse med fly, tog eller bus.

Ring eller skriv til os og fortæl, hvor studieturen skal gå hen, og hvor mange deltagere I er. Så finder vi de bedste muligheder og sender jer et samlet tilbud, som I kan tage stilling til.

Når I har accepteret vores tilbud, skal I bare begynde at glæde jer til rejsen. Vi klarer alt med flybilletter, indkvartering, bus- og metrokort osv. Vi er også gerne behjælpelige med forslag til dagsprogrammer, der passer til jeres gruppe og studieturens fokus.

Bestil jeres uforpligtende tilbud på studietur her 

Eller ring til os på 70275270

Lige en kort tilbagemelding på turen: Det gik super godt. Hostel var rigtig godt – alt klappede bare, og de var meget hjælpsomme (havde en enkelt omkring hospitalet – ikke noget alvorligt..). Og så er det bare super dejligt, at I inkluderer lufthavnstransfer i rejsen!
Dejlig service ved Lufthansa – forplejning inkluderet og masser af bagageplads.
Så tak for endnu en god rejseoplevelse.

Morten Hougaard,  Uddannelsesleder, Learnmark Horsens

Vi har bl.a arrangeret studieture for:

Klubber og fællesskaber

Er du i en klub eller et fællesskab, hvor I dyrker en bestemt interesse? Og har I lyst til at komme ud og dyrke den interesse og få ny inspiration ude i den store verden?

Vi sammensætter rejseplanen for jer og er behjælpelige med at finde aktiviteter og faciliteter, der passer til netop jeres interesse/hobby. Vi finder gode hoteller, booker aktiviteter og planlægger transport mm. på destinationen.

Book en inspirationstur hos os med fokus på:

  • Vinsmagning
  • Golf
  • Veteranbiler
  • Kunst og kunsthåndværk
  • Tennis
  • Mad og madlavning
  • eller 1000 andre ting!

Bestil jeres uforpligtende rejsetilbud her

Eller ring til os på 70275270 og book et møde.

Hobby og interesser

Grupperejse

Grupperejser med www.rejsecenterdjursland.dk

På Rejsecenter Djursland har vi mange års erfaring i at planlægge og arrangere rejser for grupper til hele verden. Vi ”håndsætter” jeres rejse – uanset hvor stor eller lille gruppen er, og hvor I vil hen. Med os som rejsearrangør, er I sikre på at logistikken hænger sammen, så I kan koncentrere jer om at opleve.

Vi har fokus på kulturel udveksling, så I møder lokalbefolkningen og får indblik i deres liv og hverdag – især på rejser til destinationer uden for Europa.  Det sker for eksempel gennem deltagelse i forskellige arrangementer og besøg i landsbyer og institutioner.

Bestil jeres uforpligtende rejsetilbud her

Eller ring til os på 70275270

Bestil et gratis og uforpligtende rejsetilbud
Ja tak til nyhedsbrev

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer