Studietur

Studierejser med www.rejsecenterdjursland.dk

Skal I på studietur? Rejsecenter Djursland sender hvert år mange klasser og studerende ud i verden – nært og fjernt. Vi sætter også gerne en perfekt studietur/studierejse sammen til jer. Vi har fokus på at have en løbende dialog med jer om planlægningen af rejsen, så I får alle jeres rejseønsker opfyldt. Vi arrangerer jeres studierejse, uanset om I ønsker at rejse med fly, tog eller bus.

Ring eller skriv til os og fortæl, hvor studieturen skal gå hen, og hvor mange deltagere I er. Så finder vi de bedste muligheder og sender jer et samlet tilbud, som I kan tage stilling til.

Når I har accepteret vores tilbud, skal I bare begynde at glæde jer til rejsen. Vi klarer alt med flybilletter, indkvartering, bus- og metrokort osv. Vi er også gerne behjælpelige med forslag til dagsprogrammer, der passer til jeres gruppe og studieturens fokus.

Bestil jeres uforpligtende tilbud på studietur her 

Eller ring til os på 70275270

Lige en kort tilbagemelding på turen: Det gik super godt. Hostel var rigtig godt – alt klappede bare, og de var meget hjælpsomme (havde en enkelt omkring hospitalet – ikke noget alvorligt..). Og så er det bare super dejligt, at I inkluderer lufthavnstransfer i rejsen!
Dejlig service ved Lufthansa – forplejning inkluderet og masser af bagageplads.
Så tak for endnu en god rejseoplevelse.

Morten Hougaard,  Uddannelsesleder, Learnmark Horsens

Vi har bl.a arrangeret studieture for:

Grupperejse

På Rejsecenter Djursland har vi mange års erfaring i at planlægge og arrangere rejser for grupper til hele verden. Vi ”håndsætter” jeres rejse – uanset hvor stor eller lille gruppen er, og hvor I vil hen. Med os som rejsearrangør, er I sikre på at logistikken hænger sammen, så I kan koncentrere jer om at opleve.

Vi har fokus på kulturel udveksling, så I møder lokalbefolkningen og får indblik i deres liv og hverdag – især på rejser til destinationer uden for Europa.  Det sker for eksempel gennem deltagelse i forskellige arrangementer og besøg i landsbyer og institutioner.

Aktuelle grupperejser

Lige nu har vi to store grupperejser på programmet:

Tanzania – Mød vores naboer: Afrejse i sept/okt 2019, november 2019 og februar 2020

Rundrejse i Kerala, Sydindien: i samarbejde med South India Tour. Afrejse i november 2019

Vi holder rejseforedrag om begge grupperejser den 26. juni kl. 18:30 i “Det Gamle Posthus”, S.V. Jensens Vej, Ebeltoft 

Bestil jeres uforpligtende rejsetilbud her

Eller ring til os på 70275270

Grupperejser med www.rejsecenterdjursland.dk

Bestil et gratis og uforpligtende rejsetilbud
Ja tak til nyhedsbrev

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer