Rejs individuelt – og få det hele med!

Drømmer du om en helt særlig rejse? En individuel og unik rejse? En rejse til en fjern destination og masser af oplevelser, kultur og historie? Eller en rejse til et land i et af vores nabolande eller i resten Europa?

Så skal du tale med os! Vi er eksperter i at sammensætte rejser – og vi skræddersyr også gerne din individuelle rejse.
Hos os kan du få sammensat din helt egen, individuelle rejse – uanset om du drømmer om “den store rejse“, en storbyferie eller en kort rejse.
Se hvor nemt det er:

3 trin til den perfekte rejse!

  1. Ring til os på 70275270 og aftal et møde
  2. På mødet præciserer du, hvor du vil hen, hvornår du vil rejse og hvad du gerne vil opleve på rejsen.
    Vi byder ind med gode forslag til indkvartering,  aktiviteter mm. på den valgte destination.
  3. Vi sammensætter en komplet rejseplan med fly, hoteller, oplevelser og alt andet, du har brug for.
    Du modtager et uforpligtende rejsetilbud, som du forhåbentlig siger ja til – og så er du klar til at rejse!

Kender du en, der har brug for at komme ud at rejse i 3 lette trin? Del gerne!

Rejsecenter Djursland har gennem mange år sendt masser af glade rejsende ud i verden. Hos os er nærværende og personlige service en bærende konstruktion. Din individuelle rejse bliver sammensat i tæt dialog med dig, så både du og vi er sikre på, at dine rejsedrømme bliver opfyldt.

Vi samarbejder med en lang række lokale rejsearrangører, guider, lodges/hoteller mv. Disse samarbejdspartnere sørger for, at du oplever alt det bedste på stedet og får indblik i de lokales kultur, liv og dagligdag.

Du kan bestille et personlige tilbud på din individuelle rejse her

Rejs individuelt med kulturel udveksling

Man har ikke oplevet et land, før man har været i kontakt med lokalbefolkningen! Derfor har vi et meget stort netværk at lokale samarbejdspartnere rundt om i verden.

De lokale samarbejdspartnere er hoteller, lodges, turarrangører, guider mv. Vores partnere taler engelsk og er vores indgang til “den  autentiske rejse”. Gennem de lokale samarbejdspartnere kommer du i kontakt med lokalbefolkningen og oplever, hvordan hverdagen og livet er på din destination. Med lokale guider får du set spændende ting og steder, som du nok ikke havde fundet på egen hånd.

Sidst men ikke mindst er samarbejdet med lokale aktører med til at sikre jobs og indtægtskilder for familier på destinationen. Det er vi stolte af at kunne medvirke til!

Den lange rejse

Når du skal ud på den lange rejse, planlægger vi den sammen fra start til slut, uanset om du er backpacker eller hellere vil rejse lidt mere luksuriøst.

Du kommer med et oplæg til, hvor du gerne vil hen, og hvad du kunne tænke dig at se. Så finder vi forslag, der matcher dine ønsker, og sammen aftaler vi, hvordan rejseplanen skal se ud.

Vi booker hoteller og indenrigsflyvninger på destinationen, aftaler udflugter og ture med lokale samarbejdspartnere, er behjælpelige med visum-ansøgninger osv.

Det betyder, at du har tryghed og ro og helt kan koncentrere dig om at opleve. Opstår der problemer undervejs er vi ikke længere væk end et opkald eller en messenger-besked.
Rejs individuelt ud på den lange rejse med tryghed i bagagen!

Storbyrejser 

Drømmer du om at se New York, Tokyo eller en anden storby i verden, kan vi også hjælpe dig. Vi finder arrangementer, udflugter og guidede ture i byen og sørger selvfølgelig både for et godt hotel og fly til og fra.

Korte rejser

Individuelle rejser behøver ikke at være lange rejser, og der er ingen sikkerhed for, at de helt store rejseoplevelser kun kan opleves på den anden side af jorden!

Europa er fuld af gode og spændende rejsedestinationer med masser at se og opleve. Vi tilrettelægger rejsen i dialog med dig, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vil du både opleve land og by, eller er du mere til en rundrejse med garanti for gode badestrande undervejs? Vi håndplukker og sammensætter rejsen til dig!

Vi sørger selvfølgelig også for at logistikken hænger sammen og billetterne bliver bestilt, når I skal på forlænget weekend i London, Barcelona, Paris eller en af de andre, skønne hovedstæder i Europa.