Om os2018-02-12T10:36:36+00:00

Om Rejsecenter Djursland

Lokalt rejsebureau med base på Djursland

Rejsecenter Djursland er stiftet af Ole Sørensen tilbage i år 2000. Hos Rejsecenter Djursland, er den nærværende og personlige service i højsædet. Vi er specialister i at sammensætte individuelle rejser til store dele af verden. Vi har et tæt samarbejde med lokale rejseagenter og hoteller for at levere det bedste program til dig.

Mere end 17 års erfaring fra branchen

Siden 2000 har vi sendt mange glade gæster ud i verden. Vi har ekspertise i at lave rejser for både uddannelsesinstitutioner, virksomheder og privat personer, som gerne vil ud og have store rejseoplevelser. Vores mål er at være i øjenhøjde med kunden og skabe de bedste rammer for ferien.

Bred vifte af rejsemål

Rejsecenter Djursland tilbyder en bred vifte af eksotiske rejsemål. Vi skræddersyr blandt andet rejser til Australien, New Zealand, Vietnam, Thailand, Cambodia og Maldiverne. Derudover tilbyder vi rejser til det østlige Afrika og det sydlige Afrika, hvor der venter store naturoplevelser på savannen og unikke feriemål i det Indiske Ocean.

Din tryghed – Medlem af rejsegarantifonden

Ole Sørensen, Rejsecenter Djursland

Ole Sørensen 

Direktør og ejer af Rejsecenter Djursland

os@rejsecenterdjursland.dk 

Tlf. 70 27 52 70

Jeg har over 20 års erfaring fra rejsebranchen og er passioneret omkring mit arbejde. Jeg har rejst i både Australien, New Zealand, USA og en række lande i Afrika. Kontakt mig og få skræddersyet din næste rejse.

Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev