Om Rejsecenter Djursland

Lokalt rejsebureau med base på Djursland

Rejsecenter Djursland er stiftet af Ole Sørensen tilbage i år 2000. Hos Rejsecenter Djursland er den nærværende og personlige service i højsædet. Vi er specialister i at sammensætte individuelle rejser til store dele af verden. Vi har et tæt samarbejde med lokale rejseagenter og hoteller, og vi gør meget ud af kulturel udveksling, bl.a. gennem vores samarbejde med lokale turguider, overnatningssteder osv. Derved får man som gæst i landet et godt indblik i lokalbefolkningens liv og dagligdag.

Studierejser og businessrejser

Siden 2000 har vi sendt mange glade gæster ud i verden. Vi har ekspertise i at arrangere rejser for både uddannelsesinstitutioner, virksomheder og private, som vil ud og have store rejseoplevelser. Vores mål er at være i øjenhøjde med kunden og skabe de bedste rammer for ferien.

Destinationer

Rejsecenter Djursland tilbyder en bred vifte af rejsemål. Vi skræddesyr rejser til alle europæiske lande,  Australien, New Zealand, Asien og Afrika og til alverdens storbyer. Ring eller skriv til os og få et godt rejsetilbud!

Din tryghed – Medlem af rejsegarantifonden

Rejsecenter Djurslands indehaver og direktør

Ole Sørensen 

Direktør og ejer af Rejsecenter Djursland

os@rejsecenterdjursland.dk 

Tlf. 70 27 52 70

Jeg har over 20 års erfaring fra rejsebranchen og er passioneret omkring mit arbejde. Jeg har rejst i både Australien, New Zealand, USA og en række lande i Afrika. Kontakt mig og få skræddersyet din næste rejse.

KONTAKT OS


Ja tak til nyhedsbrev