Om Rejsecenter Djursland

Lokalt rejsebureau med base i Kolind på Djursland

Rejsecenter Djursland er stiftet af Ole Sørensen tilbage i år 2000. Hos Rejsecenter Djursland er den nærværende og personlige service i højsædet. Vi er specialister i at sammensætte individuelle rejser til destinationer i det meste af verden. Vi gør meget ud af kulturel udveksling, bl.a. gennem vores tætte samarbejde med lokale turguider, overnatningssteder osv. Derved får man som gæst i landet et godt indblik i lokalbefolkningens liv og dagligdag.

Studierejser og businessrejser

Siden 2000 har vi sendt mange glade gæster ud i verden. Vi har ekspertise i at arrangere rejser for både uddannelsesinstitutioner, virksomheder og private, som vil ud og have store rejseoplevelser. Vores mål er at være i øjenhøjde med kunden og skabe de bedste rammer for ferien.

Destinationer

Rejsecenter Djursland tilbyder en bred vifte af rejsemål. Vi skræddesyr rejser til alle europæiske lande,  Australien, New Zealand, Asien, USA, Canada og til alverdens storbyer. Ring eller skriv til os og få et godt rejsetilbud!

South & East African Travel

South & East African TravelSouth & East African Travel er vores afdeling for rejser til det sydlige og østlige Afrika. Principperne er det samme som i Rejsecenter Djursland: Personlig service og skræddersyede rejser med masser af indhold!

Din tryghed – Medlem af rejsegarantifonden

Lokalt rejseburau på Djursland. Dialog og personlig service!

Ole Sørensen 

Direktør og ejer af Rejsecenter Djursland

os@rejsecenterdjursland.dk 

Tlf. 70 27 52 70

Jeg har over 20 års erfaring fra rejsebranchen og er passioneret omkring mit arbejde. Jeg har rejst i både Australien, New Zealand, USA og en række lande i Afrika. Kontakt mig og få skræddersyet din næste rejse.

KONTAKT OS

Modtag vores nyhedsbrevNej tak til nyheder