Rejser til det sydlige Afrika

OBS – OBS – OBS!

Vi har fået en ny hjemmeside – kun med rejser til Afrika!
Siden hedder South & East African Travel og du finder den her:  www.seafricantravel.dk 

På South & East African Travel kan du finde alle vores rejser til det sydlige og østlige Afrika, information om de enkelte lande, spændende aktiviteter til rejsen, beskrivelser af nationalparker og meget mere.

Se rejser til Afrika

Landene i det sydlige Afrika har det hele: Fantastisk og mangeartet natur og dyreliv, storbyer, kystlinjer og en farverig og levende kultur.

Tag på en af vores rejser til de sydligste lande i Afrika (Sydafrika, Mozambique, Zimbabwe, Zambia, Botswana, Namibia) og få rigtig mange indtryk og oplevelser med hjem!

Uanset om du er på udkig efter en safari-rejse, en badeferie eller en storbyferie, kan du finde det her!

Se et udvalg af vores aktuelle rejser herunder eller læs mere her

Få dit personlige rejsetilbud

Rejser til det sydlige Afrika

Rejser til det sydlige Afrika | Mozambique | Rejsecenter Djursland

Safari og ekspeditioner

Tag for eksempel på “ørkenekspedition” i specialdesignede nomadetrucks fra det grønne og frodige Sydafrika gennem Namib- og Kalihari-ørknerne til de storståede Victoria Falls i Zimbabwe – se mere her.

Eller tag med ud og oplev The Big 5 – elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard – i Kruger-nationalparken eller prøv en ægte flodsafari på Chobe-floden.

Bushwalks

Bushwalks er safari til fods. Det er en helt anden oplevelse end safari i køretøjer, og du ser alle de små dyr, som du ellers aldrig ville få øje på. Du ser selvfølgelig også de store og de farlige dyr, og derfor er der altid en bevæbnet guide med på turene.
Bushwalks er et must for fotoentusiaster og enhver, der vil opleve en afrikansk savanne som Bror Blixen gjorde det.

Sydafrika

Sydafrika er en historie for sig. Store naturoplevelser i nationalparker og i de marine reservater langs kysten, skønne badestrande i Durban og selvfølgelig Cape Town. Byen, der for 6. år i træk er blevet kåret til verdens bedste by af Daily Telegraphs rejselystne læsere. Vi har samlet det hele – og meget mere – i en rejse spækket med oplevelser. Se mere her

Rejsecenter Djursland har 20 års erfaring med rejser til Afrika, og vi har samlet et stort netværk af dygtige og lokale samarbejdspartnere. Det er din garanti for rejseoplevelser lidt ud over det sædvanlige. Samtidig er det vores beskedne bidrag til jobskabelse og indtægter i de lande, vi besøger.

Se også vores rejser til Østafrika

Safari & Rejser til det sydlige Afrika | Rejsecenter Djursland
Se aktuelle rejser til Sydlige Afrika

Før du rejser

Når du planlægger en rejse til Afrika, er det vigtigt at få styr på, hvilke sygdomme man bør vaccineres for. Hos Statens Serum Institut kan man få alle nødvendige oplysninger ved at indtaste det land, man ønsker at besøge:
Statens Serum Institut

BESTIL REJSETILBUD