Projekbeskrivelse

Oplev Victoria Falls!
3 dage og 2 overnatninger ved de storslåede Victoria Falls.

Fantastiske vandreture på stier helt tæt på vandfaldene, sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden og udsøgte afrikanske middage er hvad der er i vente på dette magiske sted.

Se øvrige safari-rejser

Individuelle rejser

Bestil tilbud på rejsen

PRISER OG VARIGHED

 • Pris: fra kr. 3.200 pr. person i dobbeltværelse, kr. 4.200 pr. person i enkeltværelse på B&B-basis.

  Bemærk, at dette er en af vores Mix-rejser, der kan sættes sammen med andre elementer til den helt unikke og individuelle rejseoplevelse. Rejsen kan selvfølgelig også stå alene.

 • Varighed: 3 dage, 2 overnatninger

REJSEPLAN

Zambezi-floden - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst til  Victoria Falls, Zimbabwe. Du bliver budt velkommen og kørt fra Victoria Falls Lufthavn til Elephant Hills Hotel. Turen er ca. 23 km lang og tager 30 minutter.
Kl 15.30 stævner vi ud på Zambezi-floden for at nyde solnedgangen. På skibet serveres der snacks, øl, vin, lokal spiritus og læskedrikke.

Der er gode foto-muligheder i den spektakulære, afrikanske solnedgang og chance for at se flodheste, krokodiller og elefanter  langs flodbredden samt mange forskellige fugle.

Victoria Falls - www.rejsecenterdjursland.dkKl 9.00 vil en kyndig guide tage dig med en på en uforglemmelig oplevelse gennem regnskoven ved Victoria Falls. På turen får du ikke alene udsigt over et af verdens syv naturlige vidundere, men også mange interessante fakta om geologi, dyreliv og historier om Afrikas mest berømte vartegn.

Lyt til magiske fortællinger om stedet, mens du mærker skumsprøjt fra “The smoke that Thunders”.  Victoria Falls er en ærefrygtindgydende og inspirerende oplevelse – synet, lyden og duften, man føler sig ydmyg her overfor et af naturens absolutte mesterværker. Hvis du ikke er bange for at blive lidt våd, kan en vandretur langs stien i skovkanten anbefales. Herfra er der en helt enestående udsigt over vandfaldene. Stå på Knife Edge Bridge og få det fineste udsyn over Eastern Cataract, de største vandfald og “the Boiling Pot”, hvor  floden vender og løber ned gennem Batoka kløften.

Valgfrit- Kl. 14.30 er er mulighed for en fantastisk tur over vandfaldene og langs Zambezi-floden og Zambezi National Park med “Flight of Angels”.  Her får man en uforglemmelig helikopterrejse, der består af 4 rundflyvninger (2 på begge sider) med uovertrufne og  spektakulære udsigter med fine muligheder for foto og film. Her finder man ud af, hvor brede og høje vandfaldenes er i forhold til omgivelserne. David Livingstone beskrev Victoria Falls for første gang i 1855, som ““Scenes so lovely must have been gazed upon by angels in their flight””. For at få det fulde indtryk af Victoria Falls, skal man se dem fra luften.

Kl. 19.00 Middag på Boma – Dinner & Drum Show, der ligger i resorten. Det er et legendarisk spisested, der byder på lækre, lokale retter, spændende danseforestillinger, trommer og traditionel historiefortælling. Gennem årene er stedet blevet et af højdepunkterne ved Victoria Falls – en unik, kulturel oplevelse, hvor sanserne bombarderes med smage, seværdigheder og lyde fra Afrika. Den fire retters menu omfatter en lækker anretning med forretter, suppe fra lejrbålet, en grillbuffet, hvor den berømte warthog “pumba” bøf er et absolut must. Sidst, men ikke mindst, en lækker dessert-buffet.

Indkvartering - www.rejsecenterdjursland.dkAfgang fra Elephant Hills Hotel mod Victoria Falls Airport, hvorfra du kan fortsætte din rejse.

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • Transfer til og fra lufthavn

 • Indkvartering på hoteller anført i rejsebeskrivelsen

 • Udflugter og aktiviteter i henhold til rejsebeskrivelsen.

 • Måltider i henhold til rejsebeskrivelsen   (B&B)

 • Visum og relaterede omkostninger     

 • Personlige grænseafgifter

 • Drikkevarer, drikkepenge, tøjvask, telefonopkald og andre personlige ting     

 • Internationale flyvninger og ankomst- og afrejsebeskatning     

 • Måltider, der ikke er angivet på rejseplanen     

 • Rejse- og personskadeforsikring     

 • Valgfrie udflugter og aktiviteter

INDKVARTERING

2 overnatninger på Elephant Hill Hotel, Zimbabwe

FAKTA OM DESTINATIONEN

 • Befolkningstal Zimbabwe: 16,5 mio.

 • Sprog:  Engelsk, Shona, Nord-ndebele, Setswana, Sesotho, Xhosa, Venda, Nyanja, Tsonga, Tonga

 • Valuta:  Amerikanske dollar, Rand, Euro, Britiske pund

 • Tidsforskel: + 1 time i forhold til dansk normaltid

 • Temperatur og klima:
  Dagtemperatur mellem 22 og 29 grader året rundt. Flest nedbørsdage fra november til marts.

BESTIL DIT REJSETILBUD