Projekbeskrivelse

Der er ikke meget tid til søvn på denne 3-dages mini-sejlads fra Tromsø til Trondheim! Fra Tromsø sættes kursen mod syd gennem Vesterålen og Raftsundet til Lofoten. Dagen slutter i Svolvær, Lofotens hovedstad. Her har du mulighed for at deltage i en række aktiviteter som havørnesafari, ture på hesteryg, RIB-sejlads med mere.

Herefter går turen ned langs Helgelandskystens smukke landskaber med holme, stejle granitvægge og frodige landbrugsjorder. Nu krydser vi Polarcirklen og kommer forbi De Syv Søstre, Vega-øerne og en overflod af magiske naturoplevelser. Turen slutter i Trondheim på tredjedagens morgen. Det er en god ide at afsætte dagen til udforskning af denne smukke by.

Kom godt afsted!

Rejsecenter Djursland pakker gerne din rejse med fly til og fra Norge, transfer, hotel i Tromsø og Trondheim, billetbestilling osv.

Ring 70275270 eller skriv til os her og fortæl os, hvornår du vil afsted og hvor du vil hen. Så ordner vi resten!

PRISER OG VARIGHED

  • Pris: fra kr. 2.013 pr. person, når I rejser to sammen og deler kahyt.

  • Varighed: 3 dage

REJSEPLAN

Miniferie Tromsø-Trondheim - www.rejsecenterdjursland.dkTromsø kaldes også Nordens Paris, og det er en god ide at ankomme i god tid, så du har en hel dag (eller flere dage) til at udforske byen.

Miniferie Tromsø-Trondheim - www.rejsecenterdjursland.dkPå dag to ankommer vi til Harstad om morgenen. Her kan du deltage i udflugten ”En smag af Vesterålen”. I 1920’erne blev den kun 7 m brede Risøy-renden gravet specielt til Hurtigrutens færger og er stadig ruten mellem Harstad og Sortland. Vi lægger kortvarigt til i Risøyhamn for at sætte passagerer og post i land. Om vinteren er det muligt at komme på hvalsafari herfra.

Stormarknes og Trollfjord

Så sættes kursen via Sortland til Stokmarknes. Videre sydpå kan man få det indtryk, at skibet sejler direkte ind i bjergvæggen, men der er en lille åbning: Raftsundet. Fiskeriet har altid spillet en stor rolle i denne region, og som en hyldest til det fileterer kokken dagens fangst på dækket (vinter).

Næste skue er den fantastiske Trollfjord. Den er kun 2 km lang og 100 m bred og kranset af majestætiske bjerge. Her er der mulighed for at deltage i en udflugt for at se på havørne.

Om aftenen forlader vi Lofoten og sætter kurs mod fastlandet.

Miniferie Tromsø-Trondheim - www.rejsecenterdjursland.dkI dag krydser vi Polarcirklen ved 66 ° 33′ Nord. Krydsningen fejres på dækket med arktiske traditioner.

Senere sejler vi forbi De Syv Søstre. Fjeldene her er mellem 910 og 1072 m høje og har været inspirationskilde til mange myter.

Efter et kort stop ved handelsstationen Nesna fortsætter vi til Sandnessjøen.

Miniferie Tromsø-Trondheim - www.rejsecenterdjursland.dkVi ankommer til Trondheim om morgenen, og efter en god morgenmad ombord er det tid til at se nærmere på fantastiske Trondheim.

Om vinteren er der gode muligheder for en skitur i Bymarka, og året rundt kan du besøge butikker og cafeer i Bakklandet.

Der er desuden rigtig gode shopping-muligheder i den smukke by.

Inkluderet Ikke-inkluderet
  • Rejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
    og morgenmad om bord
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Valgfrie udflugter
  • Flyrejse og transport

BESTIL DIT REJSETILBUD