Projekbeskrivelse

Forlæng sommeren med et krydstogt til Caribien!

Når efteråret begynder at ruske i Danmark er det tid til en krydstogt i Caribien: Her er temperaturen mellem 27 og 32 grader, året rundt! De store og luksuriøse krydstogtskibe er alle med soldæk, poolområder, moderne kahytter, underholdning og meget mere.

På denne sørejse sejler I fra USA til Puerto Rico, Jomfruøerne og Bahamas. Rejsen starter og slutter i Miami, USA.

Kom godt afsted!

Rejsecenter Djursland pakker gerne din rejse med fly til og fra den ønskede destination, transfer, hotelophold, billetbestilling osv.

Ring 70275270 eller skriv til os her og fortæl os, hvornår du vil afsted og hvor du vil hen. Så ordner vi resten!

PRISER OG VARIGHED

 • Pris: fra kr. 3.800 pr. person i delt indvendig kahyt.

  Netop nu kampagnepriser fra 3.449 på afrejser den 28/9 2019. Bestilles senest 30/6 2019

 • Varighed: 8 dage – 7 nætter

REJSEPLAN

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkDer lettes anker kl. 17:00 og rejsen begynder

Dagen kan evt. bruges til en udforskning af Miami – både den landfaste Miami og den enorme sandbanke, der kendes som Miami Beach.

Det er muligt at booke et udvalg af udflugter hos MSC. Ring og hør mere!

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkDag 2 foregår til søs i det luksuriøse krydstogtskib (fx MS Seaside). Her er al ønskelig komfort, restauranter, barer, soldæk og masser af aktiviteter.

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkSkibet anløber havnen i San Juan omkring kl. 17:00 på rejsens dag 3, og sejler igen den næste dag kl. 01:00

Det giver masser af tid til at udforske San Juans stejle, smalle gader med den særlige brolægning af glatte, iriserende klodser (adoquiner), der oprindeligt blev brugt som ballast i skibe. Byens bygninger, der er nogle af de ældste på den vestlige halvkugle, byder jer velkommen i lyse pastelfarver og balkoner fulde af planter og blomster

Udforske byen og havnen på egen hånd eller vælg blandt MSC’s mange udflugter (tilkøb)

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkVed middagstid forlader I San Juan og Puerto Rico og fortsætter mod de Amerikanske Jomfruøer og hovedstaden Charlotte Amalie

De Amerikanske Jomfruøer er en øgruppe i Det Caribiske Hav, der sammen med De Britiske Jomfruøer udgør øgruppen Jomfruøerne, der igen er en del af de Små Antiller

Danske spor

Her er stadig spor at det, der engang var de Danske Vestindiske Øer, og i Charlotte Amalie finder du nemt gader og steder, der stadig bærer danske navne.

Tag for eksempel en gåtur fra Government Hill til Lille Tarne Gade, som betyder tårnets gade på dansk: med sine 99 trin er det nok den vigtigste gade af dem, der er bygget af danskerne af de mursten, der blev anvendt som ballast på europæiske skibe.

Også her er der et stort udvalg af udflugter (tilkøb)

Skibet sejler fra Charlotte Amalie kl. 19:00 og natten tilbringes til søs.

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkOmkring kl. 07:00 lægger krydstogtskibet til i den hollandske havn Philipsburg på St. Maarten – et lille ørige, der er delt mellem Holland og Frankrig. Øen er kun 88 kvadratkilometer. Hovedstaden hedder Marigot og ligger på øens vestkyst. Byens centrum består af flotte træhuse og butikker og er et besøg værd.

Fra Pic du Paradis kan du se helt til Anguilla, Saba, St. Eustatius og St. Barth. Gå heller ikke glip af St. Maartens skønne sandstrande.

Igen er der masser af aktiviteter og udflugter at vælge imellem (tilkøb) – alt fra guidede byture til hæsblæsende sejladser på vandscootere.

Kl 14:00 sejler skibet videre med kurs mod Bahamas og det næste døgn tilbringes på havet.

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkI ankommer til Nassau og Bahamas ved middagstid.  Bahamas er syv hundrede øer spredt over 3.800 kvadratkilometer krystalklart tropisk hav i den nordlige del af Caribien. Her er skønne strande, et interessant bagland og masser af aktiviteter.

Nassaus historiske centrum byder på charmerende bygninger i kolonistil, pastelfarvede træhuse og butikker og huse i georgisk stil.

Den lokale livsstil opleves dog bedst på Cable Beach ca. 5 km vest for byen. Det er en bahamiske riviera med fantastiske farver og et livligt natteliv.

Nassau giver også mulighed for at shoppe til gode priser.

Kl. 14:00 er der igen afgang, og her på turens næstsidste dag er destinationen Miami.

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkKl. 07:00 anløbes Miami, og krydstogtet er slut.

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • Sejlads og kahyt
 • 20 timers buffet
 • Underholdning, teater og shows ombord
 • Fly til og fra Miami
 • Ekstra overnatninger i Miami
 • Drikkevarer
 • Valgfrie udflugter

BESTIL DIT REJSETILBUD