Projekbeskrivelse

USA’s østkyst i bil eller tog!

Oplev fire ikoniske byer på USA’s østkyst i bil eller tog! På denne rejse kan du vælge at selv at køre i din egen lejebil eller at lade landskaberne suse forbi dig som passager i Amtrak-toget! Uanset hvilken model, du vælger, vil du få en detaljeret rejseplan med kørselsvejledning eller angivelse af stationer og tidspunkter for afrejse og ankomster.

Boston, New York, Philadelphia og Washington DC er vidt forskellige, og i hver af byerne er der kvarterer, gader, mennesker, smage, lyde og skjulte hemmeligheder at udforske – og du har som udgangspunkt 11 dage til din rådighed. Du kan dog sagtens forlænge rejsen og tilbringe flere dage i hver by.

Se flere Kør Selv-rejser i USA

USA’s ØSTKYST I BIL ELLER TOG – PRISER OG VARIGHED

 • Pris: fra kr. 8.400 pr. person, når I rejser 2 sammen. Børn under 16 gratis ved indkvartering i forældres værelse.
  Prisen er ekskl fly og togbilletter/leje af bil.

  Billejen ligger fra ca. kr. 4.000 – 8.000 afhængig af sæson og bilmærke.

  Togbilletter til Amtrak mellem de fire byer koster ca. kr. 3.000/person

 • Varighed: 11 dage og 10 overnatninger

 • Tidspunkt: Hele året

 • Skæddersyet: Vi tilretter gerne rejsen, så den passer til dine ønsker til varighed, hotelvalg osv. Kontakt os på 70275270 eller send en besked her

USA’s ØSTKYST I BIL ELLER TOG – REJSEPLAN

harvard - USA’s østkyst i bil eller togBoston er kendt for sin rige historie og byens rolle under uafhængighedskrigen i slutningen af 1700-tallet. Men det er også en by med museer i verdensklasse, mange universiteter og rigtig gode shoppingmuligheder.

Begynd din Boston-ekspedition med The Freedom Trail – en 5 km lang rundtur i byen forbi 16 forskellige steder med relation til uafhængighedskampen, bl.a. den berømte Old North Church, Paul Revere House og Faneuil Hall Marketplace med masser af butikker, boder og restauranter.

Brug en dag på at nyde nogle af de mere end 450.000 kunstværker, der gemmer sig på Museum of Fine Arts eller i Museum of Science. Følg Longfellow Bridge over Charles-floden og tag ”T’et” (metroen) til Cambridge med de charmerende kvarterer med fine restauranter, museer og unikke shoppingmuligheder. Cambridge er selvfølgelig mest kendt for Harvard University og Massachusetts Institute of Technology, hvor man begge steder kan komme på guidede rundture.

Indkvartering i Midtown Hotel eller tilsvarende (2 nætter)

BostonHvis du holder af shopping, vil du helt sikkert nyde Newbury Street i det velhavende Back Bay-kvarter. South Boston, også kendt som Southie, er kendt for den imponerende St. Patrick’s Day Parade og i South Boston Waterfront eller Seaport District finder du mange restauranter og cruise-ture. I hjertet af Boston forbinder Waterfront og Harbour Walk flere kvarterer og her er en betagende udsigt over vandet. Fra april til oktober kan du se baseball på Boston Red Sox hjemmebane, ligesom der er mulighed for at få en guidet tur i Fenway Park, der er den ældste Major League bane i landet.

Når vejret er godt, kan du gå en tur gennem Boston Common og tage en tur i en af de berømte svanebåde.

Dagens anbefaling:

Hop ombord på Old Town Trolleys og oplev den skøn kombination af transport og underholdning. På de guidede ture genoplever passagererne kolonitiden, når dagens guide med udgangspunkt i sin egen baggrund og historie fortæller en god blanding af fakta og sjove anekdoter. Turen er både informativ og underholdende!

Empire State Building - - USA’s østkyst i bil eller togI dag forlader du Boston og rejser videre til en af verdens mest ikoniske byer. Der er nok intet, der er lettere end at udfylde fire dage i New York med spændende oplevelser.

Se et show på Broadway (bestil billetten online og i god tid inden du rejser, eller prøv lykken med dagsbilletter til halv pris i TKTS-standen på Times Square). Gå på de store museer som Metropolitan Museum of Art eller Museum of Modern Art eller besøg et par små museer, som The Frick Collection og Morgan Library and Museum.

Nyd udsigten fra Empire State Buildings observatorium eller fra Top of the Rock i Rockefeller Center. Alternativt kan du tage op på 100. etage i One World Observatory og se en fantastiske udsigt over havnen og hele byen.

Indkvartering i Comfort Inn Midtown West eller tilsvarende (3 nætter)

FrihedsgudindenI dag kan du udforske den etniske og kulturelle mangfoldighed i New Yorks 5 bydele. Er du glad for god mad er der nok at tage fat på: Græsk fra Astoria i Queens og dim sum i Manhattens Chinatown eller måske en solid russisk middag i Brighton Beach, Brooklyn. Den gode mad og kalorietallet kan senere bearbejdes med en gåtur på strandpromenaden. Den gode pizza finder du ved at tage den gratis færge til Staten Island, hvor du undervejs kan nyde den fantastiske udsigt over Ellis Island og Frihedsgudinden.

Bronx er berømt for Bronx Zoo og New York Botanical Gardens, men også Lille Italien, der er centreret omkring Arthur Avenue og East 187th Street med cafeer og restauranter. Sportsinteresserede kan se New York Yankees i Bronx og Mets i Queens eller U.S Open tennis på Billy Jean King National Tennis Center i Flushing Meadows-Corona Park

Dagens anbefaling

The Big Apple Heli Tour: New York City kaldes ikke “The Big Appel” for ingenting! På denne populære helikopterflyvning kommer du til at se de fleste af The Big Apples mest ikoniske vartegn. Du svæver over den berømte Hudson-flod og flyver lige forbi Frihedsgudinden i al hendes pragt og herlighed. Du ser Governors and Ellis Island og Manhattens Financial District, det nye Freedom Tower, Empire State Building, Chrysler, Woolworth og Met Life Buildings for blot at nævne nogle stykker. På vej tilbage får du også et glimt af George Washington Bridge og Central Park

Central Park NYEndnu en dag i ”Byen, der aldrig sover”. Gå ikke glip af Madison Square Garden, som lokalt bare blive kaldt Haven. Her kan du se New York Knicks spille basketball og New York Rangers spille ishockey eller du kan opleve en god koncert.

New York, menneskene og kulturerne opleves allerbedst til fods, og hvis du holder af at gå er byen den perfekte destination for dig! Kryds Brooklyn Bridge, slap af på Sheep Meadow og går en tur i Central Park og Strawberry Fields. Husk også High Line-parken, der strækker sig langs en tidligere jernbanelinje mellem 10. og 12. Avenue fra Gansevoort Street til 34th i Manhatten.

Independence Hall Philadelphia - - USA’s østkyst i bil eller togNyd dine sidste øjeblikke i New York inden rejsen fortsætter til Pennsylvania. Philadelphia er en by fuld af ikoner, som for eksempel den berømte LOVE-statue, ”Rocky Steps på Museum of Art og Philly cheesesteak sandwichen.

Besøg Independence Hall National Historical Park med Liberty Bell og Independence Hall, hvor den amerikanske forfatning og uafhængighedserklæringen blev underskrevet.

Philadelphia rummer en forbløffende samling af museer, kunstgallerier og historiske seværdigheder. Besøg Ben Franklin-museet, og lær mere om manden, der udover at være journalist, forfatter og videnskabsmand også var medforfatter til den amerikanske uafhængighedserklæring. Nyd naturen i de smukke Longwood Gardens eller i Fairmount Park

Indkvartering i Holiday Inn Express Midtown eller tilsvarende (2 nætter)

Butikker, kunstgallerier, restauranter og pubber ligger side om side i de brostensbelagte gader i Philadelphias gamle bydel. I Philadelphia Museum of Art og Barnes Foundation kan du nyde klassiske værker af bl.a. Renoir, Cézanne og Picasso.

Slap af og nyd omgivelserne, mens du spiser al fresco på Rittenhouse Square. I King of Prussia Mall finder du flere end 400 butikker og restauranter – og du kan i det hele taget tilbringe en hel uge med at spise og drikke dig vej gennem Philadelphias rige udbud af restauranter, madmarkeder og gårdbryggerier. Husk også at besøge Reading Terminal Market, der er USA’s ældste farmermarked og en meget populær attraktion i byen.

WashingtonI dag går rejsen videre fra Philly til hovedstaden i De Forenede Stater. Der er rigtig meget at se på i Washington D.C., men en tur til National Mall er et absolut must for enhver besøgende. Nationalparken omfatter bl.a.  Washington-monumentet, Lincoln Memorial, U.S. Capitol. I nærheden finder du to andre seværdigheder, U.S. Bureau of Engraving and Printing og the Smithsonian National Museum of American History, hvor du kan få en masse at vide om overgangen til papirvaluta og USA’s tilblivelse.

Indkvartering på Capitol Skyline Hotel eller tilsvarende  (3 nætter)

Arlington - USA’s østkyst i bil eller togOplev endnu en dag i den amerikanske hovedstad. Tag nordpå for at opleve Georgetown University omgivet af et livligt kvarter med butikker og cafeer. Nyd frokosten her og kig lidt på mennesker.

Tag en vandtaxi fra Georgetown for at krydse Potomac-floden til det charmerende og historiske Old Town Alexandria-distrikt, der kan dateres tilbage til 1700- og 1800-tallet.

En tur til Arlington i Virginia er et must! Besøg Arlington House, der engang var sydstatsgeneral Robert E. Lee’s hjem, og Arlington National Cemetery.

washington nationals - USA’s østkyst i bil eller togBrug dagen i dag på en tur til National Harbour med den smukke havnefront og marina. Går du op i sport, bør du ikke gå glip af den moderne sydvestlige havnefront langt Potomac-floden og Nationals Park, hvor Washington Nationals baseball-holdet holder til.

Nyd rejsens sidste timer i Washington DC før afgang til lufthavnen.

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • 10 overnatninger på udvalgte hoteller
  inkl. skatter og afgifter
 • Elektronisk rejseplan
 • Billeje/togbilletter
 • Parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Indgangsbilletter til attraktioner og nationalparker
 • Måltider ud over morgenmad

BESTIL DIT REJSETILBUD