Studierejser

Studierejser med www.rejsecenterdjursland.dk

Skal I ud at rejse? Rejsecenter Djursland sender hvert år mange klasser og studerende ud i verden – nært og fjernt. Vi sætter også gerne en perfekt studietur sammen til jer. Vi har fokus på at have en løbende dialog med jer om planlægningen af rejsen, så I får alle jeres rejseønsker opfyldt.

Ring eller skriv til os og fortæl, hvor I vil hen og antallet af deltagere. Så finder vi de bedste muligheder og sender jer et samlet tilbud, som I kan tage stilling til.

Når I har accepteret vores tilbud, skal I bare begynde at glæde jer til rejsen. Vi klarer alt med flybilletter, indkvartering, bus- og metrokort osv. Vi er også gerne behjælpelige med forslag til dagsprogrammer, der passer til jeres gruppe.

Bestil jeres uforpligtende rejsetilbud her 

Eller ring til os på 70275270

Vi har bl.a arrangeret studieture for:

Grupperejser

På Rejsecenter Djursland har vi mange års erfaring i at planlægge og arrangere rejser for grupper til hele verden. Vi ”håndsætter” jeres rejse – uanset hvor stor eller lille gruppen er, og hvor I vil hen. Med os som rejsearrangør, er I sikre på at logistikken hænger sammen, så I kan koncentrere jer om at opleve.

Vi har fokus på kulturel udveksling, så I møder lokalbefolkningen og får indblik i deres liv og hverdag – især på rejser til destinationer uden for Europa.  Det sker for eksempel gennem deltagelse i forskellige arrangementer og besøg i landsbyer og institutioner.

Grupperejser til Indien med South India Tour

Vi har igennem mange år haft et tæt samarbejde med South India Tour, som arrangerer rejser fulde af oplevelser og sanseindtryk i Indien. Se mere her

Bestil jeres uforpligtende rejsetilbud her

Eller ring til os på 70275270

Grupperejser med www.rejsecenterdjursland.dk

Bestil et gratis og uforpligtende rejsetilbud
Ja tak til nyhedsbrev

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer