Naturskønne Vietnam

Dette fantastiske land byder bl.a. på karakteristiske rismarker, historiske storbyer som Saigon og Hanoi, og en skøn kyststrækning med gode strande. Det langstrakte land fra Sapa i nord til Mekong Deltaet har et frodigt landskab med bjerge og søer. Det vietnamesiske køkken er anerkendt i hele verden, og på din tur til Vietnam er det et must at smage friske vietnamesiske forårsruller.

Hanoi i nord og Saigon i syd

Vietnam var fra 1945 til 1976 delt i to. Hanoi var hovedstad i Nordvietnam og i Sydvietnam var Ho Chi Minh City (tidl. Saigon) hovedstaden. De to pulserende storbyer har vokset sig store og kan for mange turister føles overvældende og hektiske. Ikke desto mindre har begge byer mange seværdigheder at byde på. Hanoi, som er Vietnams nuværende hovedstad, emmer af atmosfære og specielt den gamle bydel med snævre gader og gamle huse i fransk kolonistil, er en smuk oplevelse. I Ho Chi Minh City kan du især mærke historiens vingesus fra Vietnamkrigene og ikke langt fra byen i Cu Chi tunnellerne, som var medvirkende til at vinde krigen over amerikanerne.

Strandferie og vandreture i Sapa-området

Kontrasterne er store i Vietnam. I det nordlige Vietnam finder du Sapa-området, der ligger tæt på den kinesiske grænse. Her kan du se de karakteristiske grønne rismarker og få et unikt indblik i lokalbefolkningens dagligdag. Hvis du elsker natur, er Sapa et must på din rejse. Ønsker du at kombinere din ferie i Vietnam med 1 uges badeferie, så anbefaler vi, at du besøger den populære ferieby Nah Trang. Her finder du et væld af restauranter, butikker og barer. Søger du efter et mere roligt feriested, skal du besøge landets største ø, Phu Quoc. Øen byder på flotte, hvide sandstrande og er omgivet af dette flotteste turkisblå hav.

Rejseforslag til Vietnam

Vietnam - Rejsecenter Djursland

Vietnams højdepunkter & strandeferie på Phu Quoc

Oplev Hanoi, Halong bay, Hoian og Saigon. Slut turen af ved de skønne strande på Phu Quoc.

Varighed : 14 dage / 13 nætter

Priser fra 12.598 kr. pr. person.

Læs mere her
Rismark i Vietnam - Rejsecenter Djursland

Vietnams højdepunkter & strandeferie i Nha Trang

Oplev Hanoi, Halong bay, Hoian og Saigon. Slut turen af ved de skønne strande i Nha Trang.

Varighed : 14 dage / 13 nætter

Priser fra 11.498 kr. pr. person.

Læs mere her
Vietnam - Rejsecenter Djursland

Vietnam fra nord til syd 

Rundrejse i Vietnam, hvor du vil opleve Sapa-provinsen, Halong Bay, Mekong-deltaet samt landets største byer.

Varighed : 14 dage / 13 nætter

Priser fra 15.598 kr. pr. person.

Læs mere her

Indhent tilbud på rejse til Vietnam