Australien og New Zealand i autocamper

Rejsecenter Djursland samarbejder med flere camperudlejere og turarrangører i New Zealand og Australien, og vi er klædt på til at finde de allerbedste rejseoplevelser til dig.

Ferie i autocamper er lig med frihed til at gøre præcis, som man vil – hvornår man vil. Men det er alligevel en rigtig god ide at planlægge sin rejse og vælge en rute, hvor der er garanti for at opleve noget spændende. Vi anbefaler flere forskellige ruter i det meste af New Zealand og Australien. Ruterne kan både stå alene eller sættes sammen til ferie af længere varighed.

Priser

Campere kommer i mange udgaver og med meget forskelligt udstyr: 2-6 personer, med/uden wc og brus, med/uden køkkenfaciliteter osv, og lejeprisen afhænger selvfølgelig af, hvilken campertype, man vælger. Prisen afhænger også af årstid og af, hvor tidligt man bestiller. Skal I fx afsted i vinterhalvåret 19/20 er det en rigtig god ide at bestille autocamperen i løbet af foråret 2019 for at få de største rabatter og den bedste pris.

LIGE NU

Få gode priser på fly til Sydøstasien og Australien

Netop nu er der kampagnepriser på rejser med Singapore Airlines til Australien og Sydøstasien med afrejse inden 30. november 2019.

Kampagnen varer til 15. juni, så det er nu, du skal slå til og få en rigtig god pris på din flyrejse.

Pakkerejse til din destination

Vi sætter din rejsepakke sammen med gode flyafgange, transfer og lækkert hotel – lige dér, hvor du gerne vil hen.