Loading...
Den individuelle rejse2018-11-22T15:16:48+00:00

Din personlige og unikke rejse | Rejsecenter DjurslandDen helt unikke og personlige rejse kan ikke bestilles med et enkelt klik.

Hos Rejsecenter Djursland er den nærværende og personlige service i højsædet. Vi er specialister i at sammensætte individuelle rejser til store dele af verden. Vi har et tæt samarbejde med lokale rejseagenter og hoteller for at levere det bedste program til dig.

Din rejse bliver skabt i dialog mellem os og dig. Så er du helt sikker på, at alle dine rejseønsker bliver opfyldt.
Vi sørger for at booke alle flyrejser – også fjerne airstrips i Australien, Afrika eller der, hvor rejsen går hen. Vi opsporer de bedste hoteller og sammensætter oplevelser til rejsen i samråd med dig.

Drømmer du om at cykle på den afrikanske savanne, sejle på Mekong-floden eller paraglide fra en australsk strand, så får vi det til at ske.

Vi finder det bedste fra spændende destinationer, uanset om du vil på adventurerejse, bryllupsrejse, kultur- og naturrejse, eksotisk badeferie eller noget helt andet.

Inspiration til din rejse

Her på hjemmesiden kan du finde en lang række forslag til rejser. Tænk på vores forslag som inspiration til din rejse, og du skal ikke give op, hvis du ikke fandt lige det, du søger. Vi finder det til dig!

Se alle rejseforslag her

Send os en besked om dine rejseønsker – så vender vi straks tilbage!