Oplev fantastiske New Zealand

Hvis du er naturelsker er New Zealand helt sikkert noget for dig. Landet byder på store naturoplevelser som imponerende bjergkæder, gejsere, vulkaner og langekyststrækning med skønne strandområder. New Zealand er et perfekt land at opleve i et roadtrip i bil eller camper. Afstandene er overskuelige, så du både kan nå at opleve syd- og nordøen på din rejse.

Gejsere og vulkaner på nordøen

Naturen på New Zealands nord ø er utrolig smuk og meget varieret. Øen strækker sig fra Aucknord i nord og til hovestaden Wellington i syd, hvor du har færgeforbindelse til Sydøen. Midt på øen finder du vulkanbyen Rotoura og den betagende kystby Napier. Du kan også besøge New Zealands største sø, Lake Taupo og nationalparken Tongario National Park. Mod nord ligger Bay of Islands der byder på skønne sandstrande og grønne ferieområder. I området ved Wellington, er mange af scenerne til ’Ringernes Herre’ filmet, og dette er helt sikkert et besøg værd.

Sydøens charmerende byer og uberørte naturområder

På New Zealands syd ø, finder du de charmerende byer Christchurst og Queenstown. Byerne grænser op til omkringliggende landskab, som byder store naturoplevelser og søger du en aktiv ferie, så skal du helt klart besøge Queenstown. Her er der aktivitetsmuligheder, som bundy jump, moutainbikes, rafting, tracking og faldskærmsudspring mm.

På sydøen finder du sneklædte bjergtoppe, gletsjere og næsten uberørte naturområder. Naturen på sydøen er perfekt til vandreture, og det er et must at besøge en af øens nationalparker, Abel Tasman National Park eller Fjordland National Park.

Vores rejseforslag

Bilen er den bedste – og mest komfortable – måde at komme rundt i New Zealand. Vi samarbejder med flere udlejningsfirmaer, der både stiller autocampere, 4WD og personbiler til rådighed for din rejse. Autocamperen er for dig, der gerne vil overnatte på en strand, i en nationalpark eller lige der, hvor du er kommet til. Camperne er udstyret med både toilet, bad og køkken med alt i service osv., men der kan selvfølgelig også indgå indkvartering på hoteller i rejseplanen.

Vælger du personbil, vil din rejseplan omfatte overnatningssteder (hoteller, B&B) på vejen. Vi aftaler på forhånd, hvilken standarder dine indkvarteringer skal opfylde.

Rejseforslag

Indhent tilbud på rejse til New Zealand