Loading...
New Zealand2018-01-30T11:03:12+00:00

Oplev fantastiske New Zealand

Hvis du er naturelsker er New Zealand helt sikkert noget for dig. Landet byder på store naturoplevelser som imponerende bjergkæder, gejsere, vulkaner og langekyststrækning med skønne strandområder. New Zealand er et perfekt land at opleve i et roadtrip i bil eller camper. Afstandene er overskuelige, så du både kan nå at opleve syd- og nordøen på din rejse.

Gejsere og vulkaner på nordøen

Naturen på New Zealands nord ø er utrolig smuk og meget varieret. Øen strækker sig fra Aucknord i nord og til hovestaden Wellington i syd, hvor du har færgeforbindelse til Sydøen. Midt på øen finder du vulkanbyen Rotoura og den betagende kystby Napier. Du kan også besøge New Zealands største sø, Lake Taupo og nationalparken Tongario National Park. Mod nord ligger Bay of Islands der byder på skønne sandstrande og grønne ferieområder. I området ved Wellington, er mange af scenerne til ’Ringernes Herre’ filmet, og dette er helt sikkert et besøg værd.

Sydøens charmerende byer og uberørte naturområder

På New Zealands syd ø, finder du de charmerende byer Christchurst og Queenstown. Byerne grænser op til omkringliggende landskab, som byder store naturoplevelser og søger du en aktiv ferie, så skal du helt klart besøge Queenstown. Her er der aktivitetsmuligheder, som bundy jump, moutainbikes, rafting, tracking og faldskærmsudspring mm.

På sydøen finder du sneklædte bjergtoppe, gletsjere og næsten uberørte naturområder. Naturen på sydøen er perfekt til vandreture, og det er et must at besøge en af øens nationalparker, Abel Tasman National Park eller Fjordland National Park.

Rejseforslag

Roadtrip i camper på New Zealand - Rejsecenter Djursland

Lej autocamper i New Zealand

Vi er officiel agent for de anerkendte autocamper udlejningsfirmaer Maui og Britz, som vi har et tæt samarbejde med. Derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af autocampere, som vil gøre rejsen ideel for dig. Det er en god ide at booke tidligt, da du dermed kan opnå en fordelagtig kampagnepris. Kontakt os for pris.

Australien - Rejsecenter Djursland

21 dage Auckland – Christchurch

Denne klassiske 21-dages rejseplan er blandt de mest populære kørselv ruter på New Zealand. Den tilbyder et komplet overblik over New Zealand i en passende tidshorisont. Herunder ikoniske kulturelle oplevelser, “must do” attraktioner og naturligvis en smuk og varierende natur, du vil krydse store dele af New Zealand på denne tur, og stadig have tid til at slappe af og nyde oplevelsen.

Indhent tilbud på rejse til New Zealand
Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev