Loading...
Australien2018-09-25T12:18:02+00:00

Rejser til Australien

Oplev Australiens fantastiske dyreliv, dyk i det storslåede Great Barrier Reef, se solnedgang over de røde sandslette ved Ayers Rock, besøg nogle af verdens bedste vingårde eller tag på en vaskeægte storbyferie. Australien har det hele, og kun fantasien sætter grænser for hvor meget du kan opleve.

Landet der har det hele

Australien er kontrasternes land. Landet dækker over et stort område og er ikke bare et land, men et helt kontinent. Klimaet er derfor meget varieret, og det sætter sit præg på naturen. Du vil kunne opleve alt fra tropiske regnskove med et fantastisk dyreliv, røde ørken sletter til de betagende sandstrande langs østkysten. Afstandene er enorme i landet, der arealmæssigt kun er lidt mindre end Europa.

Australiens største seværdigheder   

I Australien finder du et utal af store seværdigheder. En af de største attraktioner er Great Barrier Reef, der er til dig, som ønsker at dykke og snorkle i krystalklart vand og opleve havets mange koraller og dyrearter.

En anden berømt attraktion af den smukke stenformation Ayers Rock også kaldet Uluru. Den er på Unescos verdensarvsliste og især ved solop- og nedgang, får du det smukkeste syn af den.

Australien byder også på flere interessante storbyer, her kan bl.a. nævnes Sydney, hvor du finder Operahuset som er designet af danske Jørn Utzon.

Rejseforslag

Roadtrip i camper i Australien - Rejsecenter Djursland

Lej autocamper i Australien

Vi er officiel agent for de anerkendte autocamper udlejningsfirmaer Maui og Britz, som vi har et tæt samarbejde med. Derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af autocampere, som vil gøre rejsen ideel for dig. Det er en god ide at booke tidligt, da du dermed kan opnå en fordelagtig kampagnepris. Kontakt os for pris.

Indhent tilbud på rejse til Australien
Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev