Storslåede Cambodia

I Cambodia er der rejseoplevelser for enhver smag. Cambodia er kendt for dets helt unikke historie, natur- og kulturskatte. Du kan opleve alt fra det enorme Angkor Wat, der er ved at blive spist af junglen til guldbelagte templer og Cambodias forfærdelige nyere historie med De Røde Khmer i Phnom Penh. Derudover grænser Cambodias vestkyst op til den Thailandske Golf; Her er det oplagt at afslutte ferien og komme helt ned i gear på de kridhvide sandstrande til lyden af blid bølgebrus.

Imponerende Angkor Wat

Angkor Wat er verdens største religiøse bygningskompleks og stammer tilbage fra det 12 århundrede. Byggeriet var 30 års undervejs og en hel hær af slaver og håndværkere arbejdede med at skabe de utallige statuer og udskæringer. Angkor Wat ligger få kilometer nord fra Siem Reap, og det anbefales at bruge minimum 2 dage på at se de enestående templer.

Cambodias natur og historie

Cambodia fik sin endelige selvstændighed i 1955, efter 100 år som en del af Fransk Indokina. Landet oplevede i 1970’erne en uhyggelig periode under De Røde Khmerers regime og dette sætter stadig sit præg på landet. Den cambodjanske befolkning har dog formået at få landet på rette kurs igen og b.la. hovedstaden Phnom Penh har oplevet en stor byudvikling de seneste 10 år. I Cambodia finder du også storslået natur og skønne strande, det er også oplagt at kombinere de besøg i Cambodia med en uges strandferie i eks. Thailand eller Vietnam.

Angkor Thom Cambodia - Rejsecenter Djursland

Cambodias højdepunkter & strandferie i Sihanoukville  

Oplev nogle af Cambodias største seværdigheder på denne rundrejse.

Varighed : 14 dage / 13 nætter

Priser fra 11..898 kr. pr. person.

Læs mere her

Indhent tilbud på rejse til Cambodia