Loading...
Badeferie på Zanzibar2018-12-18T11:05:59+00:00

Projekbeskrivelse

Badeferie på Zanzibar

Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel safarirejse. Destinationen er også ideel for dig, der søger eventyr, afslapning eller en romantisk, afrikansk bryllupsrejse.

 • Pris: Ring for tilbud

 • Varighed: 9 dage, 8 overnatninger

Program

Dag 1 – 2: KIWENGWA

Landsbyen Kiwengwa ligger på øen Ungujas spektakulære, nordøstlige kyst, klemt inde mellem de pittoreske kystbyer Pwani Mchangani og Pongwe. Kiwengwa er bedst kendt for sin fantastiske og naturskønne strand med kridhvidt sand og azurblåt hav. Her kan man nyde et afslappet ophold på et af feriestederne og hotellerne, udforske landsbyen og afprøve en masse aktiviteter til vands, bl.a. snorkling, dykning, kitesurfing og sejlsport – og selvfølgelig nyde smagene fra Zanzibars unikke køkken og sippe cocktails ved strandbarerne.

Dag 2-3: NUNGWI

Hvad der engang var en lidt faldefærdig fiskerby er nu blevet til en af de travleste badebyer på Unguja og den næststørste by efter hovedstaden Stone Town. Byen ligger på øens nordligste spids og har nogle af Zanzibars mest fantastiske strande. Vandet her er temmelig dybt og for det meste upåvirket af tidevand. Landsbyen er også kendt for et livligt natteliv på hotellerne, barerne og restauranterne. Her kan man drive den af på stranden om dagen og slutte sig til festerne i byen, når solen er gået ned. De daglige rutiner her meget enkle:
Solbad på stranden, Svøm i havet, Party, Gentag.

Dag 3-4: MATEMWE

Den fjerntliggende Matemwe-stranden ligger kilet ind mellem tropisk grøn skov og azurblåt hav og er utvivlsomt den mest fortryllende af alle strande på Zanzibar.  Stranden ligger som den sidste stump sandstrand inden klipperne på øens ubeboede, nordøstlige kyst og er et stykke uspoleret natur – perfekt til en afslappet, tropisk badeferie. Men sin dejlige, lavvandede lagune og koralrevene i den berømte Mnemba atol kan Matemwe prale med nogle af Afrikas bedste dykker- og snorkleoplevelser. Atollen byder på en overflod af eksotiske skabninger, bl.a. farverige fisk, skildpadder og flere delfin-arter. Prøv også fiskeri fra en traditionel dhow eller besøg nærliggende markeder og landsbyer – eller slap af under palmerne langt væk fra stress og jag.

Dag 4-5: KENDWA

Landsbyen Kendwa ligger på den tropiske ø Ungula tæt på Tanzanias kyst. Den er kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare vand, fantastiske koralrev og mange feriesteder. Her kan det marine liv udforskes med snorkel eller dykkerudstyr eller man kan gå ombord på en lokal dhow træbåd og sejle en tur i solnedgangen. Kendwa byder også på et livligt natteliv.

Dag 5-8: DONGWE

Kun en times kørsel fra Stone Town, nær landsbyen Paje på den smukke østlige kyst af Zanzibar, ligger badebyen Dongwe med endeløse hvide sandstrande og krystalklart, azurblåt vand. Rejsende fra hele verden flokkes til dette lille hjørne af paradis på flugt fra hverdagen. Dongwe er omgivet af frodig, tropisk vegetation og koralrev ud for kysten med farverige tropiske fisk mm. Her mange strand-resorts og som gæst kan man se frem til en lang række aktiviteter, som for eksempel svømning med delfiner, fascinerende ture i skovene og smagsoplevelser fra det lækre, lokale køkken, der er kendt for sit udvalg af aromatiske krydderier.

Dag 8-9: KIZIMKAZI

Den lille fiskerby Kizimkaza nær Ungujas sydlige spids er kendt for sin lange, uberørte kystlinje, fremragende dykkermuligheder og verdensberømte delfinture. Havet omkring landsbyen er hjemsted for en overflod af maritimt liv, bl.a. flere forskellige delfin-arter, som man ofte støder på under sejlture fra byen. Kizimkazi er også kendt for en gammel moské fra det 12. århundrede. Den anses for at være den ældste moské i Afrika. På trods af sine naturlige og historiske vidundere forbliver Kizimkazi et af de mindst besøgte steder på øen, og fraværet af turister gør kun denne lille landsby endnu mere tiltalende.

Dag 1: 1 overnatning med helpension på DREAM OF ZANZIBAR | KIWENGWA

Dream of Zanzibar er et fantastisk 5-stjernet all inclusive Resort og medlem The Emerald Collection. Feriestedet ligger midt i eksotiske haver på stranden ved Pwani Machangani med udsigt over Det Indiske Ocean.

Dream of Zanzibar har 104 deluxe værelser med udsigt til haverne, 40 juniorsuiter med havudsigt, 10 juniorsuiter med jacuzzi og 3 strandvillaer med privat pool. De 5 restauranter tilbyder et ekstraordinært udvalg af spisemuligheder og 3 barer, hvor man i afslappede omgivelser kan nyde forfriskende drinks og cocktails.

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Dag 2: 1 overnatning med halvpension på ESSQUE ZALU ZANZIBAR | NUNGWI

Essque Zalu Zanzibar er et lille hotel på Zanzibars nordøstlige kyst. Hotellet har det turkise vand i det Indiske Ocean til den ene side og frodige grøn skov til den anden, og der er et strejf af krydderi i den varme og duftende tropiske luft.

Hotellet har 40 individuelle suiter og 8 villaer med udsigt over den frodige tropiske have eller det turkisblå hav. To unikke restauranter, 3 velassorterede barer sørger for at tilfredsstille gæsternes smagsløg. Zalu Retreat Spa tilbyder behandlinger, sauna og dampbade og anvender kun økologiske og naturlige plejeprodukter.

Badeferie Zanzibar

Badeferie Zanzibar

Badeferie Zanzibar

Dag 3: 1 overnatning med helpension på MATEMWE LODGE | MATEMWE

Matemwe Lodge har perfektioneret den tropiske øoplevelse. Beliggende på en klippe med udsigt over en lavvandede lagune på den rolige nordøstlige kyst på Zanzibar Island, er Matemwe Lodge omgivet af en afslappet atmosfære og et perfekt sted at slappe af.

Uanset om du tager en pause i en hængekøje eller dykker i det Indiske Ocean, er Matemwe Lodge en uovertruffen destination.  Hver af de 12 strandhytter har privat veranda med havudsigt. Her er rolige dage, hvor rytmen styres af tidevandet. Den uberørte Mnemba atol ligger ud for kysten, og i disse tropiske farvande finder du det bedste snorkling og dykning og fantastisk fiskeri.

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Dag 4: 1 overnatning med halvpension på ZURI ZANZIBAR | KENDWA

Zuri Zanzibar er et af øhavets bedste tilbud med 300 meter privat, uberørt strand og en frodig krydderhave. Ejendommen ligger på den nordvestlige del af Unguja, og derfor kan man herfra nyde helt fantastiske, afrikanske solnedgange.

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Dag 5: 1 overnatning med halvpension på  BEACH CLUB AND SPA | DONGWE

Med den særlige fordel at være placeret på den sydøstlige kyst, som er en af ​​de mest stille og uberørte dele af øen, er Breezes det ultimative tilflugtssted for dem, der ønsker at komme væk fra det hele. Denne smukke resort ligger langs en uberørt strand, der strækker sig så langt øjet kan se.

Breezes Beach Club & Spa ligger i smukke tropiske haver på en uberørt og fredelig strand på øens østkyst.

Breezes er kendt for sin sans for detaljer og sin verdensberømte, smukke Zanzibar-indretning med fantastiske udskæringer og glitrende messing, der skaber en elegant og unik atmosfære. I 2005 vandt Breezes Beach Club titlen “Best Resort in Tanzania” på World Travel Awards.

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Dag 6: 1 overnatning med helpension på BARAZA RESORT & SPA | DONGWE

Baraza Resort & Spa er Zanzibis mest eksklusive feriested. Conde Nast Traveler-magasinet har nævnt stranden her som en af verdens 30 bedste østrande. Med blot 30 villaer fremkalder dette resort minder om tidligere tiders sultaner på Zanzibar. Her smelter arabisk, swahili og indisk design  sammen i swahili buer, komplicerede håndudskårne indretninger og antikviteter. Hver villa har store badeværelser, en rummelig terrasse og privat svømmepøl. Faciliteterne omfatter også en fremragende restaurant med de allerbedste produkter fra øen, et imponerende spa-, yogacenter, fitnesscenter og tennisbane.

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Badeferie på Zanzibar

Inkluderet:

Overnatnig og måltider iflg. rejseplan

Ikke inkluderet:

Transport mellem strandresorts

fra Udenrigsministeriets hjemmeside:

Myndighederne i Tanzania har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

 • Visumpligt. Du kan få turistvisum ved ankomst i de tre internationale lufthavne Dar es Salaam, Zanzibar og Kilimanjaro. Vi anbefaler dog at søge visum inden rejsen.
 • Et turistvisum er gyldigt i maksimalt 3 måneder.
 • Pas skal være gyldige i mindst 6 måneder, når du rejser ind.
 • Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse.
 • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes ved ind- og udrejse. Er passet udstedt i Tanzania, så skal det stemples af immigrationsmyndighederne, når du forlader landet.
 • EU-nødpas anerkendes på samme vilkår som for danske nødpas.
 • Hvis du ankommer fra et land, hvor der er risiko for at blive smittet med Gul Feber, skal du vise dokumentation for, at du er vaccineret. Ellers kan du blive nægtet at rejse ind i landet eller blive vaccineret og sat i karantæne i 10 dage, før du må rejse ind.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Tanzanias ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Opdateret 18. september 2018

Hent rejsebeskrivelsen som pdf
 • Befolkning på Zanzibar: 1,3 mio.

 • Sprog:  Swahili, Engelsk

 • Valuta:  Tanzanisk shilling

 • Tidsforskel: + 2 timer ift dansk normaltid

 • Temperatur og klima:
  Dagtemperatur mellem 29 og 33 grader året rundt. Juni til september er de tørreste måneder.