Loading...
Det Østlige Afrika2018-10-03T12:33:04+00:00

Det Østlige Afrika

Rejsecenter Djursland har mere end 20 års erfaring med rejser til det østlige Afrika og tilbyder en bred vifte af eksotiske rejsemål. Vi kan skræddersy din drømmerejse, så du kan opleve dyrelivet på savannen i Kenya på nærmeste hold eller stå i skumsprøjtet fra Vicotria Falls på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Er du mere til badeferie ved nogle af verdens bedste strande, har vi blandt andet Zanzibar, Mauritius og Seychellerne på programmet. Vi sammensætter din rejse helt efter dine ønsker.

Se vores mange spændende rejsemål nedenfor. 

Kenya

Rejs med Rejsecenter Djursland til Karen Blixens elskede Kenya og find ud af, hvorfor hun valgte at tilbringe mere end 17 år i det østafrikanske land. Landet er kendt for sine mange nationalparker, som alle er unikke med hver sit vartegn. Kenya byder på store rejseoplevelser, for eksempel Mount Kenya, der er Afrikas største bjerg, et fantastisk dyreliv og måske også et besøg hos Masai-folket.

Strandferie ved Mombasakysten

Afslut din rejse i Kenya i det eksotiske Mombasa, hvor der er rig mulighed for en afslappende badeferie efter de store safarioplevelser. Her er  kilometerlange strande, hvor du kan nyde en kold drink i skygge af de smukke palmetræer.

Befolkning : 48,46 millioner

Hovedstad: Nairobi

 Sprog: Engelsk, Swahili

 Valuta: Kenyansk shilling

Tanzania

Bliv øjenvidne til den spektakulære Great Migration hvor tusindevis af zebraer, giraffer, gnuer og andet vildt vandrer fra det sydlige Serengeti op gennem Tanzania og ender i Masai Mara i Kenya. Du kan også kombinere det med en tur i Amboseli National Park, hvor du har Kilimanjaro i baggrunden.  Eller måske bestige Afrikas højeste bjerg?

Eksotisk badeferie på Zanzibar

Slut din rejse i Afrika af med et ophold på denne smukke ø, der byder på et stort udvalg af resorts, hoteller, og bungalows. På Zanzibar finder du nogle af de dejligste strande i verden. Næsten året rundt er der en behagelige temperatur og perfekte forhold til at snorkle og dykke ved det farverige koralrev, som omkranser Zanzibar.

Læs mere om Zanzibar

Befolkning :  55,57 millioner

Hovedstad: Dodoma

 Sprog: Swahili, Engelsk

 Valuta: Tanzanisk shilling

Uganda

Mist dig selv fuldstændig i dette smukke land med tilnavnet Afrikas Perle. Oplev Afrikas jungle i Bwindi, hvor du også kan finde de utrolige bjerg gorillaer, som du har mulighed for at komme helt tæt på. I Queen Elisabeth National Park, kan du være heldig at  spotte de træklatrende løver, og i Kibale Forest National Park kan du gå tur med chimpanserne.

Befolkning : 41,49 millioner

Hovedstad: Kampala

 Sprog: Engelsk, Swahili

 Valuta:  Ugandisk shilling

Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev