Projekbeskrivelse

Tag med på safari i Kenya!
Kenya ligger i den storslåede Great Rift Valley og er karakteriseret ved smukke, naturlige landskaber af skovklædte bakker, spredte gårde, skovklædt savanne og store skov med et helt ekstraordinært dyreliv. Landet er sammensat af mange traditionelle, afrikanske kulturer, Maasai-, Samburu-, Kikuyu- og Turkana-stammerne samt arabere og indianere bosat ved kysten.

Kenya har en udsøgt, tropisk kystlinje med gyldne sandstrande, smukke koralrev og mange livlige badebyer.

Det er en af verdens mest uberørte safaridestinationer, og det er her man kan opleve et helt unikt, afrikansk eventyr!

Denne safari er en del af vores Mix-rejse sortiment og kan frit kan kombineres med andre elementer til din personlige drømmerejse. Safarien kan naturligvis også stå alene.

Andre safari-rejser     Individuelle rejser

Bestil rejsen

PRISER OG VARIGHED

 • Pris: fra kr. 12.200 excl fly

 • Varighed: 5 dage – 4 overnatninger

REJSEPLAN

safari i Kenya - www.rejsecenterdjursland.dkAbedare Nationalpark ligger nordøst for Nairobi. Parken er blevet etableret for at beskytte Aberdare-bjergkæden, hvis høje tinder rækker il 3.390 meter op over havet.

Landskabet er kendetegnet ved stejle, skovklædte skråninger, vidtstrakte sletter og dybe kløfter med spredte vandfald og vandløb og brusende floder.

Nationalparken er hjemsted for en lang række dyr som elefanter, løver, hyæner, næsehorn, sorte leoparder og de flotte bongo antilope, der lever i højtliggende bambusskove.

Naturparken er perfekt til picnics, camping på sletten, ørredfiskeri i floderne og fugleture med mulighed for at se over 250 fuglearter, bl.a. høge, ørne, solfugle og præstekraver.

safari i Kenya - www.rejsecenterdjursland.dkLake Nakuru Nationalparken ligger i Great Rift Valley omgivet af  skovområder med gule acacia og områder med lav bevoksning af forskellige buske og små træer.

Nationalparken blev etableret for at beskytte søen, Lake Nakuru, og de store flokke af Lille flamingo, der kommer pga algevæksten i søen. Nationalparken rummer over 50 pattedyrarter, bl.a. flodhest, sort og hvid næsehorn, Rothschilds giraf, bøffel og antilope.

Parken er kendt som et ornitologisk paradis med over 450 fuglearter. Som gæst her kan man se frem til vandreture gennem det naturskønne landskab, picnic ved bredden af ​​denne storslåede sø og til at se og opleve et væld af dyreliv på safari. Gå ikke glip af muligheden for at besøge det smukke Makalia-vandfald.

safari i kenya - www.rejsecenterdjursland.dkMasai Mara er sammen med Serengeti i Tanzania de mest berømte safariparker i Afrika. Endeløse græssletter med spredte acacietræer er for mange mennesker indbegrebet af Afrika, og tilføjer man så en Masaii-kriger og et par stykker kvæg, er billedet fuldendt. Det er safari i Kenya!

Det ubestridte højdepunkt i Masai Mara naturreservatet er uden tvivl den store gnu-migration, der foregår en gang om året. Det er den største massebevægelser af landlevende pattedyr på planeten – flere end 1 mio. dyr følger efter regnen. Store horder af løver, elefanter, giraffer, gazeller og antiloper kan også ses. Ud over safari på hesteryg eller i bil er safari i luftballon over Mara-sletterne også blevet en væsentlig attraktion.

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • Indkvartering og måltider som angivet i rejseplanen.
 • Safari i  4×4 køretøjer med skub op-tag og  KPSGA guide
 • Alle indgangsgebyrer til nationalparker og reservater
 • Safarier som beskrevet i rejseplanen
 • Internationale flyvninger og visa
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Udgifter af personlig karakter

INDKVARTERING

Dag 1: 1 overnatning med helpension i THE ARK LODGE | ABERDARE NATIONAL PARK

Arken er et must på en safari i Kenya! Arken har fire udsigtspunkter, hvorfra man kan observere det evigt aktive dyreliv ved vandhullet. Der er også et skjul i grundniveau, hvilket især tiltaler den kræsne fotograf. Herfra kan dyrene fotograferes i øjenhøjde.

For ikke at gå glip af de store oplevelser, vil en lokal guide ringe på døren til dit værelse, når helt særlige dyr kommer for at drikke ved søen om natten. Smut bare i badekåbe og slippers, snup kameraet og gå ud og oplev nattelivet ved vandhullet.

Arken ligger tæt på Aberdare Country Club, og det er et perfekt sted at tilbringe eftermiddagen. Her kan I gå ture, spille golf og tennis, ride, slappe af ved poolen eller bare nyde de smukke haver.

1 overnatning med helpension i SAROVA LION HILL GAME LODGE | LAKE NAKURU NATIONAL PARK

Sarova Lion Hill Game Lodge ligger ved Lion Hill med panorama udsigt over Lake Nakuru, hvis bredder de spektakulære flamingoer får til at lyse op i lyserødt. Sarova Lion Hill Game Lodge er bygget så genialt, at de fleste værelser og opholdsområder har en fantastisk udsigt over søen og nationalparken. Lodgen er et naturligt paradis for fuglelivet og tiltrækker over 50 fuglearter blandt de 400 arter, der er i parken.

Lake Nakuru-nationalparken blev etableret i 1968 for at beskytte de store flokke af Lille Flamingo, der yngler ved bredden af Nakuru-søen og giver søen den karakteristiske, lyserøde rand.

Lake Nakuru-nationalparken ligger 4-5.750 m over havets overflade og består af 188 kvadratkilometer økologisk mangfoldighed – sø, skov, bush og stenede højderygge.

Parken er hjemsted for over 400 fuglearter og et af de få steder at se den truede hvide næsehorn. Andet dyreliv i parken omfatter løver, leoparder, zebra, gazeller, antiloper, giraffer og klippegrævlinge.

2 overnatninger med helpension i KEEKOROK LODGE | MASAI MARA

Keekorok ligger i hjertet af Maasai Mara nationalparken i et område med permanente kilder og frodige græsarealer. Keekorok betyder overflod i det lokale Maasai-sprog.

Indkvartering  er i en-suite bungalows med private balkoner. De fleste værelser har udsigt over reservatet, og andre har udsigt ind i den store have. Med masser af plads, utallige aktiviteter, en skøn pool, fantastisk mad og en rig historie som den ældste safarilodge i Maasai Mara, er Keekorok en uforglemmelig oplevelse i Maasai Mara.

FAKTA OM DESTINATIONEN

 • Befolkning: 49,7 mio.

 • Sprog:   Swahili, Engelsk

 • Valuta:  Kenyansk shilling

 • Tidsforskel: + 2 timer i forhold til dansk normaltid

 • Temperatur og klima:
  Dagtemperatur mellem 21 og 26 grader året rundt. April og november er de mest regnfulde måneder

BESTIL DIT REJSETILBUD