Projekbeskrivelse

En krydstogtferie er et afslappende driverliv ombord på luksuslineren med alt, hvad der hører sig til af swimmingpools, restauranter, barer, underholdning og meget mere. Det er også en aktiv og opsøgende udforskning af andre landes kulturer og historie gennem arrangerede ekskurtioner med guide og ekspeditioner, som I foretager på egen hånd og efter egne ønsker.

Kom godt afsted!

Rejsecenter Djursland pakker gerne din rejse med fly til og fra Italien, transfer, ekstra overnatninger på hotel, billetbestilling osv.

Ring 70275270 eller skriv til os her og fortæl os, hvornår du vil afsted og hvor du vil hen. Så ordner vi resten!

PRISER OG VARIGHED

  • Pris: fra kr. 6.500 pr. person. Prisen afhænger af kahytvalg og sæson

  • Varighed: 12 dage – 11 nætter

  • Rute: Italien, Frankrig, Spanien, Malta, Grækenland

REJSEPLAN

krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkAfrejse Genova, Italien kl. 17

Marseille - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Marseille, Frankrig kl. 8.00.

Marseille er en multikulturel smeltedigel af dufte og smage. I caféerne omkring Vieux Port, hvor der sælges frisk fisk lige fra bådene på Quai des Belges, kan byens liv rigtig observeres.

Afgang kl. 18

Barcelona - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Barcelona, Spanien kl. 9.00.

Barcelona – den selvbevidste hovedstad og havneby i regionen Catalonien – er en by fuld af liv og energi. Byens centrum lokker med kunstmuseer i verdensklasse, fashionable restauranter, barer, gallerier og butikker.

Gå en tur på Ramblaen for at se – og blive set. Gågaden er fuld af gademusikanter og optrædende, blomster og boder og meget andet.

En anden stor seværdighed er Sagrada Família eller den Ufuldstændige kirke,  der betragtes som arkitekten Antoni Gaudís mesterværk.
Afgang kl. 18.00

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkDagen tilbringes til søs. Nyd det topmoderne krydstogtsskib med alle tænkelige bekvemmeligheder. Er vejret godt, lokker både soldæk og swimmingpools.

Udsigten – den er altid god!

Valette, Malta - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Valetta, Malte kl. 8.00.

Valetta er Europæisk Kulturhovedstad i 2018 og optaget på Unescos Verdensarvsliste og er Maltas hovedstad.

Byen blev opført efter den tyrkiske belejring af Malta i 1565. Her overvandt ca. 500 malteserriddere en lang belejring af op til 5000 mand stor ottomansk styrke. Byen er opkaldt efter malteserriddernes stormester Jean Parisot del la Valette og rummer Maltas rige historie i form af arkæologi, historie, arkitektur, kunst og kultur.

Afrejse kl. 15.00

Korfu - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Korfu, Grækenland kl. 14.00.

Korfu by er en af Grækenlands mest elegante ø-hovedstæder. Byens historiske centrum og fredede centrum ligger mellem byens to store venetianske fæstninger. Pga disse fæstningsværker, blev Korfu ikke besat af tyrkerne, som en stor del af det øvrige Grækenland blev det.

Afgang kl. 20.00

Grækenland - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst til Katákolon, Grækenland kl. 8.00.

Katakolon er oprindeligt en lille fiskerby i Agios Andreas-bugten. Byen ligger kun 20 km væk fra det antikke Olympia, der er et af ​​de største antikke steder i Grækenland. Det var her de klassiske olympiske lege blev afholdt.

Afgang kl. 16

Grækenland - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Heraklion, Grækenland kl. 9.00.

Heraklion (eller Iráklion) er Kretas hovedstad. Byen har fantastiske fæstningsværker, et fint marked og gamle gader og stræder, der oser af atmosfære og historie.

Afgang kl. 18.00

Piræus - Athen -www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst til Piræus, Grækenland kl. 7.30.

Piræus har været Athens havn siden klassisk tid. Resterne af de lange mure, der blev bygget for at forbinde havnen med Athen by, kan stadig ses. I dag er Piræus en stor by i sig selv.

Afgang kl. 14.30

Krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkDagen tilbringes til søs.

Nyd det topmoderne krydstogtsskib med alle tænkelige bekvemmeligheder. Er vejret godt, lokker både soldæk og swimmingpools.

Civitavecchia, Italien - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst til Civitavecchia, Italien kl. 10.00.

Civitavecchia er den største havn i Italien. Takket være kystlinjens udformning, har der altid været en naturlig havn her – som bl.a. har været brugt af romerne. Byens centrum ligger i gå-afstand fra havnen.

Afgang kl. 19.30

krydstogt - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Genova kl. 9.00. Krydstogtet er slut for denne gang.

BESTIL DIT REJSETILBUD