Projekbeskrivelse

På et krydstogt i den østlige del af Middelhavet har du det bedste inden for rækkevidde i form af kultur, tradition og monumenter, der i århundreder har beriget kysterne.
Dette krydstogt giver mulighed for at besøge og lære om lande og folkeslag ved dette hav og om deres årtusindlange historie, ligesom fortidens sømænd gjorde, da de sejlede fra Italien til det græske øhav.

Ruter i det Østlige Middelhav

Herunder er vist et eksempel på et krydstogt i det østlige Middelhav. Der findes flere forskellige ruter, fx:

  • Venedig, Split, Santorini, Sarande, Dubrovnik, Ancona, Venedig
  • Venedig, Bari, Katákolon, Santorini, Piraeus, Korfu, Kotor, Venedig
  • Venedig, Bari, Santorini, Chania, Kefallonia, Split, Venedig
  • Venedig, Kotor, Mykonos, Santorini, Korfu, Bari, Venedig
  • Venedig, Brindisi, Katákolon, Mykonos, Piraues, Sarande, Dubrovnik, Venedig

Ring til os på 70275270 og hør mere om din favoritrute, rabatter og tilbud mv.

PRISER OG VARIGHED

  • Pris: fra kr. 6.250 ekskl fly. Prisen er pr. person i dobbeltkahyt og afhænger af kahytvalg og sæson.  Guidede udflugter kan tilkøbes ved alle anløbshavne samt i Venedig.

    OBS: Netop nu er der kampagnepriser på krydstogter i det østlige Middelhav. Bestil inden 30/6 2019 til priser fra 2.799 pr. person ekskl. fly

  • Varighed: 7 dage – 6 nætter

  • Rute: Italien, Grækenland, Albanien, Kroatien. Af- og påstigning i Venedig

REJSEPLAN

Venedig - www.rejsecenterdjursland.dkAfrejse fra Venedig kl. 16.30

Bari - www.rejsecenterdjursland.dkAnløber Bari, Italien ved middagstid og herefter mulighed for at gå på opdagelse.

Bari er som skabt til bare at vandre rundt i. Her er labyrinter af tilsyneladende endeløse passager gennem gårde og buegange, der er skabt for at skabe ly for den vinden og for at forvirre indtrængende fjender. En stor del af indbyggernes hverdagsliv foregår udenfor, og på sommeraftner er gaderne fulde af folk, der sidder udenfor deres køkkendøre.

Afrejse kl. 18.00

Katakolon - www.rejsecenterdjursland.dkAnløber Katakolon, Grækenland kl. 13.

Katakolon er en lille badeby i Grækenland i bugten Agios Andreas, kun 20 km væk fra det antikke Olympia, der er et af ​​de største antikke steder i Grækenland. Det var her de klassiske olympiske lege blev afholdt.

Afrejse kl. 18

Piræus - www.rejsecenterdjursland.dkAnløber Piraues, Grækenland kl. 9.

Piraeus har været Athens havn siden klassiske tider. Resterne af de lange mure, der blev bygget for at forbinde havnen med byen, kan stadig ses.  I dag er det en stor storby i sig selv.

Afrejse kl. 16.

Sarande - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Sarande, Albanien kl. 13.

Sarande er med sin smukke natur,  smukke strande og et fantastisk blåt hav nær den græske grænse et meget værdsat turistmål i Det Ioniske Hav. Sarande er en af de mest moderne kystbyer i regionen.

Blandt de mest relevante seværdigheder er ruinerne af gamle Onchesmos (som Sarande tidligere blev kaldt), resterne af byen Foinike og det romerske arkæologiske område Butrint, der for nylig er blev renoveret og restaureret til sin tidligere herlighed

Afrejse kl. 19

Split - www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Split, Kroation kl. 13.

I Split er det nemt at hænge i en kaffebar og stirre ud på den blå horisont Med sine seafrontcafeer og gamle gyder, råbende kræmmere og rejsende på farten, er Split en travl og sprudlende by. Byen har også en unik historisk arv med udgangspunkt i paladset, der er bygget her af den romerske kejser Diokletian. Slottet er stadig en central del af Split, men er efterhånden er blevet forvandlet til et sammensurium af huse, huse, kirker og kapeller af de forskellige folkeslag, der senere slog sig ned her.

Afrejse kl. 19.

Venedig -www.rejsecenterdjursland.dkAnkomst Venedig kl. 9 og krydstogtet er slut for denne gang.

BESTIL DIT REJSETILBUD