Projekbeskrivelse

Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer.

En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel safarirejse.

Destinationen er også ideel for dig, der søger eventyr, afslapning eller en romantisk, afrikansk bryllupsrejse.

PRISER OG VARIGHED

 • Pris: Ring for et tilbud

 • Varighed: 9 dage – 8 overnatninger

REJSEPLAN

Hvide strande på Zanzibar - www.rejsecenterdjursland.dkLandsbyen Kiwengwa ligger på øen Ungujas spektakulære, nordøstlige kyst, klemt inde mellem de pittoreske kystbyer Pwani Mchangani og Pongwe. Kiwengwa er bedst kendt for sin fantastiske og naturskønne strand med kridhvidt sand og azurblåt hav.

Her kan man nyde et afslappet ophold på et af feriestederne og hotellerne, udforske landsbyen og afprøve en masse aktiviteter til vands, bl.a. snorkling, dykning, kitesurfing og sejlsport – og selvfølgelig nyde smagene fra Zanzibars unikke køkken og sippe cocktails ved strandbarerne.

Strandliv og fest på Zanzibar - www.rejsecenterdjursland.dkNungwi var engang en lidt faldefærdig fiskerby, men i dag er den en af de travleste badebyer på Unguja og den næststørste by efter hovedstaden Stone Town. Byen ligger på øens nordligste spids og har nogle af Zanzibars mest fantastiske strande.

Vandet her er temmelig dybt og for det meste upåvirket af tidevand.

Landsbyen er også kendt for et livligt natteliv på hotellerne, barerne og restauranterne. Her kan man drive den af på stranden om dagen og feste i byen, når solen er gået ned. De daglige rutiner her meget enkle: Strandliv, Party, Gentag.

Badeferie på Zanzibar - www.rejsecenterdjursland.dkDen fjerntliggende Matemwe-stranden ligger kilet ind mellem tropisk grøn skov og azurblåt hav og er utvivlsomt den mest fortryllende af alle strande på Zanzibar.  Stranden ligger som den sidste stump sandstrand inden klipperne på øens ubeboede, nordøstlige kyst og er et stykke uspoleret natur – perfekt til en afslappet, tropisk badeferie.

Med sin dejlige, lavvandede lagune og koralrevene i den berømte Mnemba atol kan Matemwe prale med nogle af Afrikas bedste dykker- og snorkleoplevelser. Atollen byder på en overflod af eksotiske skabninger som farverige fisk, skildpadder og flere delfin-arter.

Prøv også fiskeri fra en traditionel dhow eller besøg nærliggende markeder og landsbyer – eller slap af under palmerne langt væk fra stress og jag.

Dykkeroplevelser og vandsport på Zanzibar - www.rejsecenterdjursland.dkLandsbyen Kendwa ligger på den tropiske ø Ungula tæt på Tanzanias kyst.
Den er kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare vand, fantastiske koralrev og mange feriesteder.

Her kan det marine liv udforskes med snorkel eller dykkerudstyr eller I kan gå ombord på en lokal dhow træbåd og sejle en tur i solnedgangen.

Kendwa byder også på et livligt natteliv.

Badeferie på Zanzibar - www.rejsecenterdjursland.dkIngen badeferie på Zanzibar uden Dongwe!

Kun en times kørsel fra Stone Town, nær landsbyen Paje på den smukke østlige kyst af Zanzibar, ligger badebyen Dongwe med endeløse hvide sandstrande og krystalklart, azurblåt vand. Rejsende fra hele verden flokkes til dette lille hjørne af paradis på flugt fra hverdagen.

Dongwe er omgivet af frodig, tropisk vegetation og koralrev ud for kysten med farverige tropiske fisk mm. Her mange strand-resorts og som gæst kan man se frem til en lang række aktiviteter: Vandsport, svømme med delfiner, spændende vandringer i skovene og meget mere. Husk også at nyde de fantastiske smagsoplevelser fra det lækre, lokale køkken, der er kendt for sit udvalg af aromatiske krydderier.

Badeferie på Zanzibar - www.rejsecenterdjursland.dkDen lille fiskerby Kizimkaza nær Ungujas sydlige spids er kendt for sin lange, uberørte kystlinje, fremragende dykkermuligheder og verdensberømte delfinture.

Havet omkring landsbyen er en overflod af maritimt liv, bl.a. flere forskellige delfin-arter, som man ofte støder på under sejlture fra byen.

Kizimkazi er også kendt for en gammel moské fra det 12. århundrede. Den anses for at være den ældste moské i Afrika.

På trods af sine naturlige og historiske vidundere forbliver Kizimkazi et af de mindst besøgte steder på øen, og fraværet af turister gør kun denne lille landsby endnu mere tiltalende.

Inkluderet Ikke-inkluderet
 • Overnatning og måltider iflg. rejseplan
 • Transfer mellem resorts på Zanzibar

INDKVARTERING

Dream of Zanzibar er et fantastisk 5-stjernet all inclusive Resort og medlem The Emerald Collection. Feriestedet ligger midt i eksotiske haver på stranden ved Pwani Machangani med udsigt over Det Indiske Ocean.

Dream of Zanzibar har 104 deluxe værelser med udsigt til haverne, 40 juniorsuiter med havudsigt, 10 juniorsuiter med jacuzzi og 3 strandvillaer med privat pool. De 5 restauranter tilbyder et ekstraordinært udvalg af spisemuligheder og 3 barer, hvor man i afslappede omgivelser kan nyde forfriskende drinks og cocktails.

Essque Zalu Zanzibar er et lille hotel på Zanzibars nordøstlige kyst. Hotellet har det turkise vand i det Indiske Ocean til den ene side og frodige grøn skov til den anden, og der er et strejf af krydderi i den varme og duftende tropiske luft.

Hotellet har 40 individuelle suiter og 8 villaer med udsigt over den frodige tropiske have eller det turkisblå hav. To unikke restauranter, 3 velassorterede barer sørger for at tilfredsstille gæsternes smagsløg. Zalu Retreat Spa tilbyder behandlinger, sauna og dampbade og anvender kun økologiske og naturlige plejeprodukter.

Matemwe Lodge har perfektioneret den tropiske øoplevelse. Beliggende på en klippe med udsigt over en lavvandede lagune på den rolige nordøstlige kyst på Zanzibar Island, er Matemwe Lodge omgivet af en afslappet atmosfære og et perfekt sted at slappe af.

Uanset om du tager en pause i en hængekøje eller dykker i det Indiske Ocean, er Matemwe Lodge en uovertruffen destination.  Hver af de 12 strandhytter har privat veranda med havudsigt. Her er rolige dage, hvor rytmen styres af tidevandet. Den uberørte Mnemba atol ligger ud for kysten, og i disse tropiske farvande finder du det bedste snorkling og dykning og fantastisk fiskeri.

Your Content Goes Here

Zuri Zanzibar er et af øhavets bedste tilbud med 300 meter privat, uberørt strand og en frodig krydderhave. Ejendommen ligger på den nordvestlige del af Unguja, og derfor kan man herfra nyde helt fantastiske, afrikanske solnedgange.

Med den særlige fordel at være placeret på den sydøstlige kyst, som er en af ​​de mest stille og uberørte dele af øen, er Breezes det ultimative tilflugtssted for dem, der ønsker at komme væk fra det hele. Denne smukke resort ligger langs en uberørt strand, der strækker sig så langt øjet kan se.

Breezes Beach Club & Spa ligger i smukke tropiske haver på en uberørt og fredelig strand på øens østkyst.

Breezes er kendt for sin sans for detaljer og sin verdensberømte, smukke Zanzibar-indretning med fantastiske udskæringer og glitrende messing, der skaber en elegant og unik atmosfære. I 2005 vandt Breezes Beach Club titlen “Best Resort in Tanzania” på World Travel Awards.

Baraza Resort & Spa er Zanzibis mest eksklusive feriested.

Conde Nast Traveler-magasinet har nævnt stranden her som en af verdens 30 bedste østrande. Med blot 30 villaer fremkalder dette resort minder om tidligere tiders sultaner på Zanzibar. Her smelter arabisk, swahili og indisk design  sammen i swahili buer, komplicerede håndudskårne indretninger og antikviteter. Hver villa har store badeværelser, en rummelig terrasse og privat svømmepøl.

Faciliteterne omfatter også en fremragende restaurant med de allerbedste produkter fra øen, et imponerende spa-, yogacenter, fitnesscenter og tennisbane.

Your Content Goes Here

Velkommen til Zanzibars mest eksklusive, private ferieresort bestående af kun 6 villaer. Atmosfæren her er intim og personlig, og stedet er perfekt til en romatisk getaway.

Palms tilbyder en række smukt indrettede faciliteter, der både formår at afspejle varmen og ​den lokale arkitektur.

Det eksotisk køkken er kreativt og afspejler krydderier og smagsoplevelser på øen: samspillet mellem friskfanget og friskplukket.

Hotellet byder alle gæster over 16 år velkomne.

Residence Zanzibar ligger i en frodig, skovbevokset ejendom, hvor femstjernede luksus fletter ind med naturens uberørte skønhed.

Store tropiske haver mødes med hvidt sand og derefter Det Indiske Ocean. Forkæl dig selv i en de rummelige villaer.

Nyd ubekymrede dage, slappe af ved din private pool på stranden eller udforske haverne til fods eller på cykel. Nyd en smag af Spice Islands unikke blanding af kulturer og køkkener, og nydelsen af spa-behandlinger. The Residence Zanzibar er både for par, der foretrækker privatlivets fred og for familier med plads til sjov og leg.

FAKTA OM DESTINATIONEN

 • Befolkning på Zanzibar: 1,3 mio.

 • Sprog:  Swahili, Engelsk

 • Valuta:  Tanzanisk shilling

 • Tidsforskel: + 2 timer ift dansk normaltid

 • Temperatur og klima:
  Dagtemperatur mellem 29 og 33 grader året rundt. Juni til september er de tørreste måneder.

BESTIL DIT REJSETILBUD