Projekbeskrivelse

Big 5 i Kruger Nationalpark

Tag med på denne 4 dages tur i Kruger nationalpark, der dels foregår i en specialdesignet “adventure”-truck (der er høj og dermed fremragende til fotos) og dels i et åbent safarikøretøj, der er specielt designet til ture i Kruger nationalparken.
Oplev spændingen ved at være på safari, se “the Big 5” (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard) sammen med zebraer, giraffer og mange andre arter, og bliv fascineret af den autentiske, afrikanske atmosfære i Sydafrikas største vildtreservat.

20 dages fantastisk eventyr i Afrika | www.rejsecenterdjursland.dkMed en størrelse på lige under 2 mio. hektarer er Kruger er større end nogle af de mindste lande i Europa.

Der er tidlige morgenvandringer og aftensafarier, og inden vi vender tilbage til Johannesburg, skal vi besøge Panorama-ruten og se Gods Window, Bourkes Luck Potholes og de tre rundavler- alt sammen en del af Blyde River Canyon (verdensnaturarv). Blyde River Canyon er verdens tredjestørste canyon.
Følg den snoede sti og stop op for at beundre den fantastiske panoramaudsigt, hvor klippene falder 800 m til floden nedenfor.

 • Pris: fra kr. 5.000. Aktivitetspakke med safariture, sundownere og guidet bushvandring kan tilkøbes for kr. 2.300

 • Varighed: 4 dage

Bemærk: Dette er et Mix-element, som kan sammensættes med andre elementer til den helt unikke og individuelle rejseoplevelse. Rejsen kan selvfølgelig også stå alene.

Dag 1: Johannesburg til Kruger nationalpark

Bemærk venligst, at rækkefølgen af ​​aktiviteter i Kruger nationalparken kan ændre sig uden forudgående varsel. Der kræves en vis fleksibilitet for at få de bedste muligheder og de største oplevelser i parken. 

Vi forlader Johannesburg og kører mod øst gennem Mpumalanga kulminerne. Dagens rejse følger de gamle handelsruter til Lowveld og Kruger nationalparken. Vi slår lejr på det sted, der skal være vores base de næste tre nætter og kører en tur i solnedgangen.

Dag 2: Kruger nationalpark

I dag kommer vi ind i nationalparken og bruger hele dagen på safari. Vi udforsker parken i åbne safarikøretøjer (aktivitetspakke) og får derfor adgang til områder, som vi ikke altid ville kunne nå med trucken.

Dag 3: Kruger nationalpark – Panorama-ruten

Sædvanen tro, står vi tidligt op, når vi er på safari, og i dag er der guidet bushvandring. At bevæge sig til fods i bushen giver et helt andet indtryk af det store vildmarksområde. Bagefter forlader vi nationalparken og kører ad den naturskønne panorama-rute. Undervejs besøger vi Guds vindue, Bourke’s Luck Potholes og de tre rundavler. Til aften er vi tilbage i lejren og nyder en dejlig, lokal middag og dans.

Dag 4: Kruger nationalpark til Johannesburg

Vi tager en sidste safaritur gennem nationalparken, før vi tager afsted til Belvedere Estate. Her ankommer vi sent om eftermiddagen og alle rejsende er inviteret til at deltage i et traditionelt måltid i aften. Dette bestilles hos din guide dagen før ankomst. På denne aften deles der mange gode fortællinger blandt de rejsende.

Lejr iflg. rejseplanen

Inkluderet

 • Måltider (Breakfast x 3/Lunch x 2 / Dinner x 3)/engagerede turguider/overnatning/kørsel i luksustruck.
 • Aktiviteter nævnt i rejseplanen / indgangsgebyr til nationalpark.

Ikke-inkluderet

 • Fly til og fra Afrika og transfers i forbindelse hermed.
 • Udgifter af personlig karakter (snacks, alkohol, flaskevand, læskedrikke, drikkepenge).
 • Entréafgifter (i forbindelse med valgfrie aktiviteter) / souvenirs / aktivitetspakker og valgfrie aktiviteter

Fra Udenrigsministeriets hjemmeside:

 • Visumpligt.
 • Turistvisum til maksimalt 90 dages ophold udstedes ved ankomsten.
 • Passet skal være gyldigt minimum 30 dage ud over opholdet. Passet skal være maskinlæsbart og der skal være mindst 2 blanke sider i passet.
 • Forlængede danske pas anerkendes ikke, da forlængelsen ikke er maskinlæsbar.
 • Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes kun til udrejse. Indrejse er evt. mulig, hvis der er tale om en nødsituation, der omfatter enten alvorlig sygdom eller død.
 • Børn (under 18 år) skal medbringe en personattest på dansk og engelsk, for at dokumentere forældrenes navne. Personattester kan du bestille på borger.dk. Rejser barnet kun med den ene eller helt uden forældre, er der flere krav til dokumentationen. Blandt andet skal barnet have en samtykkeerklæring fra de(n) forældre, der ikke er med på rejsen; erklæringen skal være legaliseret. Du kan få yderligere oplysninger hos Sydafrikas ambassade i Danmark. Se også links nederst på denne side.
 • Vaccination mod Gul Feber er et krav fra myndighederne, hvis du ankommer fra områder med denne sygdom.

Deltagere i denne rejse accepterer, at denne rejse er en “adventure”-tur og indebærer et element af personlig risiko.

Hent rejsebeskrivelsen som pdf
5 dage i Kruger Nationalpark | www.rejsecenterdjursland.dk