Paradisiske Maldiverne

Dette skønne rejsemål byder på krystalklart vand, kridhvide sandstrand og fantastiske ferieresorts. Her har du mulighed for at slappe fuldstændig af, imens du nyder udsigten ud over det azurblå hav. Maldiverne har det hele og er et sand ferieparadis, især for dig, der gerne vil have store dykkeroplevelser.

Kridhvide sandstrande

Maldiverne er en lille ø-gruppe der ligger i Det Indiske Ocean. Landet består af 1.200 øer, som alle skiller sig ud af fra hinanden. Rejsemålet er kendt for sine luksus resorts og sine omkringliggende koralrev og kridhvide finkornede sandstrande. Ønsker du at se hvad der gemmer sig under havets overflade, så er Maldiverne det oplagte valg. Med mere end 7000 små koraløer og et rigt dyreliv, er rejsemålet særdeles velegnet til dykning og snorkling.

Forkælelse og luksus resorts

Hovedstaden på Maldiverne hedder Male, det er her du ankommer til med fly. Derefter fragtes du med enten båd, speedbåd, indenrigsfly, eller vandflyver til dit resort. Her kan du vælge at bo i bungalows langs strandkanten eller på et luksus hotel, der er bygget på pæle i vandet. Maldiverne er den oplagt honeymoon destination og temperatueren er året rundt 30 grader. Det bedste rejseperiode er fra marts til november, hvor der er begrænset mængder nedbør og stort set altid skyfri himmel.

Indhent tilbud på rejse til Maldiverne