Loading...
Det Sydlige Afrika2018-10-09T09:30:15+00:00

Det Sydlige Afrika

Rejsecenter Djursland, har mere end 20 års erfaring med rejser til Det Sydlige Afrika, og vi tilbyder en bred vifte af eksotiske rejsemål. Tag på en spændende safari i Kalahari-ørknen i Botswana eller oplev den særprægede natur på Madagaskar, hvor der også er fremragende muligheder for badeferie på randen af Det Indiske Ocean. Vi sammensætter din helt personlige rejseplan.

Se vores mange spændende rejsemål nedenfor. 

Botswana

Botswana byder på alt, hvad man forbinder med Afrika. Alt, fra den tørre Kalahari-ørken til Okavango Deltaet og de naturskønne nationalparker, hvor man kan opleve førsteklasses safariture. Det et kontrastfyldt land som både byder på marskland og golde ørkenområder. Rejs med til Botswana og oplev elefanter, leoparder, løver og mange flere vilde dyr.

Befolkning : 2,2 millioner

Hovedstad: Gaborone

 Sprog: Engelsk og Setswana

 Valuta: Pula

Madagascar

På Madagascar findes et helt igennem fantastisk dyreliv i en fantastisk natur, man ikke møder andre steder. På en rejse til Madagascar kan du kombinere unikke natur- og kulturoplevelser med en afslappende badeferie ved Madagscars kridhvide sandstrande med udsigt til det lyseblå Indiske Ocean.

Befolkning : 24,89 millioner

Hovedstad: Antananarivo

Sprog: Malangasy og Fransk

Valuta: Ariary, Malagasy franc

Malawi

I Malawi kan du opleve Afrika fra dets mest naturskønne side. Her er den smukkeste natur med bjerge, dale og floder, som bølger sig i landskabet, og et helt utroligt plante- og dyreliv. Og så er der naturligvis Lake Malawi som har forsynet befolkningen i gennem århundreder, og som byder på oplevelser i særklasse langs- og på søen.

Befolkning : 18,09 millioner

Hovedstad: Lilongwe

Sprog: Engelsk og Chewa

 Valuta: Malawisk kwacha

Mozambique

Eksotiske Mozambique er et besøg værd, hvis du hungrer efter unikke, hvide sandstrande, krystalklart vand og et farverigt koralrev. Samtidig har du mulighed for at opleve Afrikas autentiske dyreliv, efter et sort kapitel i Mozambiques historie, hvor store dele af dyrelivet blev aflivet. Grænsen til Krüger National Park i Sydafrika er blevet åbnet, hvilket betyder at de vilde dyr nu bevæger sig tilbage til Mozambiques smukke natur.

Befolkning : 28,83 millioner

Hovedstad : Maputo

Sprog: Portugisisk

Valuta: Metical

Mauritius

Kridhvide sandstrande, luksushoteller og snorkling i verdensklasse er nogle af de ting, der gør Mauritius til et populært feriemål. Landet ligger i Det Indiske Ocean og er af et omkranset af et smukt koralrev og azurblåt hav. Dette er i stor kontrast til de grønne tropeskove og imponerede vandfald, som øen også byder på. Mauritius er et unikt ferieparadis langt væk fra masseturismen og et perfekt sted at kombinere med en safarirejse i det sydlige Afrika.

Befolkning : 1,263 millioner

Hovedstad:  Port Louis

Sprog: Engelsk

 Valuta: Mauritiske rupee

Namibia

Rejs til Namibia og få en oplevelse for livet. Mulighederne er mange i Namibias smukke natur, du kan køre ud i de enorme røde sanddyner i Seserim, besøge den berømte Etosha nationalpark i nord, Skellet-kysten i vest eller møde Himbastammens folk. Tyskernes tidligere kolonisering af Namibia, gør at nogle byer stadig bæer præg fra den tyske kolonisttid, f.eks. kystbyen Swakopmund, som helt sikkert er et besøg hver.

Befolkning : 2,48 millioner

Hovedstad: Windhoek

Sprog: Engelsk

 Valuta: Rand, Namibisk dollar

Sydafrika

Sydafrika er et land som med stolthed har rejst sig efter et mørkt og uhyggeligt kapitel i landets historie. Med ikonet Nelson Mandela i front, har Sydafrika de seneste 20 år udviklet sig til at blive et af Afrikas mest besøgte lande og med god grund. Sydafrikas natur, historie- og kultur er helt unikt og landet byder både på safarioplevelser på de bølgende savanner, badeferie, golf, vinsmagning og spændende gourmetoplevelser.

Befolkning : 55,91 millioner

Hovedstad:  Pretoria

Sprog: Engelsk, Afrikaans, Zulu

 Valuta: Rand

Seychellerne

Drømmer du om at slappe af ved nogle af verdens bedste strande og opleve det enestående og uspolerede koralrev, så er Seychellerne rejsemålet for dig. Det lille land udfra fra Afrikas østkyst byder på store naturoplevelser og er perfekt for dig, som elsker at snorkle eller dykke. Ø-paradiset består af 115 små øer, hvor kun 20 af dem er beboet. Kombiner din safarirejse i det sydlige Afrika med en uges badeferie på Seychellerne.

Befolkning : 94.677

Hovedstad: Victoria

Sprog: Fransk, Engelsk

 Valuta: Seychelliske rupee

Zimbabwe

Betragt det vilde dyreliv i Hwange National Park, den venlige lokalbefolkning i Zimbabwes landsbyer og de spektakulære solnedgange over Victoria Falls og Zambezi floden. Landet har ikke mindre end fem steder, som er med på UNESCO’s verdensarvsliste over natur- og kultursteder, Victoria Falls, Mana Pools Nationalpark, Great Zimbabwe Ruins, Kame Ruins og Matopo Hills. Vil du opleve det autentiske Afrika, skal du helt sikkert besøge Zimbabwe.

Befolkning : 16,15 millioner

Hovedstad: Harere

Sprog: Engelsk, Shona

 Valuta: Amerikansk dollar

Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev