Afrika - Victoria Falls - Rejsecenter Djursland

Det Sydlige Afrika

Tag med til den sydligedel af Afrika, hvor kan opleve alt fra naturskønne national parker, dyrelivet på savannen og eksotisk strandferie.

Læs mere her
Leopard - Safari - Kenya - Rejsecenter Djursland

Det Østlige Afrika

I det østlige Afrika er der noget for enhver smag. Tag med på safarirejse til Kenya, oplev junglelivet i Uganda eller 1 uges badeferie Zanzibar.

Læs mere her
Krabi, Thailand - Rejsecenter Djursland

Thailand

Her vil du kunne opleve frodig natur, pulserende storbyer og tropiske sandstrande. Oplev landets smukke tropeøer og altid smilende befolkning.

Læs mere her
Rejser til New Zealand - Rejsecenter Djursland

New Zealand

Landskabet i New Zealand er helt unikt, her finder både gejsere, vulkaner, bjergsøer og flotte strande. Landet er særdeles velegnet til et roadtrip.

Læs mere her
Rejser til Australien - Rejsecenter Djursland

Australien

Oplev Australiens fantastiske dyreliv, dyk i det storslåede Great Barrier Reef, se solnedgang over de røde sandslette ved Ayers Rock.

Læs mere her
Rejsecenter Djurland - Cambodia

Cambodia

Her er der rejseoplevelser for enhver smag. Cambodia er kendt for dets helt unikke historie, natur, kulturskatte og skønne strande.

Læs mere her
Vietnam - Rejsecenter Djursland

Vietnam

Dette fantastiske land byder bl.a. på karismatiske rismarker, historiske storbyer som Saigon og Hanoi, og en skøn kyststrækning med gode strande.

Læs mere her
Rejsecenter Djursland - Krydstogt

Krydstogt

Krydstogt er driverliv ombord på luksuslinere og aktiv udforskning af andre landes kulturer og historie. Vælg mellem mange destinationer.

Læs mere her
Rejsecenter Djursland - Storbyferie

Storbyferie

Rejs på storbyferie med Rejsecenter Djursland. Oplev New Yorks skyskrabere, tag på shoppingtur i London eller slap af ved stranden i Barcelona.

Læs mere her