Loading...
Rejsemål2018-09-18T07:53:47+00:00

Afrika - Victoria Falls - Rejsecenter Djursland

Det Sydlige Afrika

Tag med til den sydligedel af Afrika, hvor kan opleve alt fra naturskønne national parker, dyrelivet på savannen og eksotisk strandferie.

Læs mere her

Det Østlige Afrika

I det østlige Afrika er der noget for enhver smag. Tag med på safarirejse til Kenya, oplev junglelivet i Uganda eller 1 uges badeferie Zanzibar.

Læs mere her
Krabi, Thailand - Rejsecenter Djursland

Thailand

Her vil du kunne opleve frodig natur, pulserende storbyer og tropiske sandstrande. Oplev landets smukke tropeøer og altid smilende befolkning.

Læs mere her
Maldiverne, Dykkerferie - Rejsecenter Djursland

Maldiverne

Dejligt rejsemål der byder på krystalklart vand, kridhvide sandstrand og fantastiske ferieresorts. Maldiverne har det hele og er et sand ferieparadis.

Læs mere her
New Zealand - Rejsecenter Djursland

New Zealand

Landskabet i New Zealand er helt unikt, her finder både gejsere, vulkaner, bjergsøer og flotte strande. Landet er særdeles velegnet til et roadtrip.

Læs mere her
Kænguru, Australien - Rejsecenter Djursland

Australien

Oplev Australiens fantastiske dyreliv, dyk i det storslåede Great Barrier Reef, se solnedgang over de røde sandslette ved Ayers Rock.

Læs mere her
Rejsecenter Djurland - Cambodia

Cambodia

Her er der rejseoplevelser for enhver smag. Cambodia er kendt for dets helt unikke historie, natur, kulturskatte og skønne strande.

Læs mere her
Vietnam - Rejsecenter Djursland

Vietnam

Dette fantastiske land byder bl.a. på karismatiske rismarker, historiske storbyer som Saigon og Hanoi, og en skøn kyststrækning med gode strande.

Læs mere her
Rejsecenter Djursland - Krydstogt

Krydstogt

Krydstogt er driverliv ombord på luksuslinere og aktiv udforskning af andre landes kulturer og historie. Vælg mellem mange destinationer.

Læs mere her
Rejsecenter Djursland - Storbyferie

Storbyferie

Rejs på storbyferie med Rejsecenter Djursland. Oplev New Yorks skyskrabere, tag på shoppingtur i London eller slap af ved stranden i Barcelona.

Læs mere her

Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev