Loading...
Badeferie2018-09-11T08:36:56+00:00

Badeferie

Ønsker du at komme helt ned i gear og trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag. Vi tilbyder et bredt udvalg af eksotiske rejsemål, hvor du slappe af og holde din badeferie ved nogle af verdens smukkeste sandstrande.

Badeferie i Asien

Maldiverne

Dette fantastiske rejsemål byder på krystalklart vand, kridhvide sandstrand og fantastiske ferieresorts. Her har du mulighed for at slappe fuldstændig af, imens du nyder udsigten ud over det azurblåhav. Med mere end 7000 små koraløer og et rigt dyreliv, er rejsemålet særdeles velegnet til dykning og snorkling. Maldiverne har det hele og er et sand ferieparadis.

Befolkning : 340.000

Hovedstad: Male

Sprog: Dhivehi og engelsk.

 Valuta: Rufiyaa

Sydthailand, Thailand

De skønne badestrande er noget af det, der lokker turister til Sydthailand fra nær og fjern. I det sydlige Thailand, finder du eminente strande og et stort udvalg af gode rejsemål. Her kan du bo på næsten uberørte bounty øer eller besøge de mere velkendte ferieperler, som eks. KrabiPhuket og Hua Hin. Du kan tage med på ø-hop i Sydthailand, hvor du finder mange tillokkende tropeøer med kridhvide sandstrande, krystalklart vand, og et rigt dyreliv.

Befolkning : 68.80 millioner

Hovedstad: Bangkok

Sprog: Thailandsk

 Valuta: Bath

Badeferie i Afrika

Mauritius

Kridhvide sandstrande, luksus hoteller og snorkling i verdensklasse, er nogle af de ting, der gør at Mauritius er blevet et populært feriemål. Landet ligger i Det Indiske Ocean og er af et omkranset af et smukt koralrev, azurblåt hav. Dette er i stor kontrast til de grønne tropeskove og imponerede vandfald som øen også byder på. Mauritius er et unikt ferieparadis langt væk fra masseturismen og et perfekt sted at kombinere med en safarirejse i det sydelige Afrika.

Befolkning : 1,263 millioner

Hovedstad:  Port Louis

Sprog: Engelsk

 Valuta: Mauritiske rupee

Mombasakysten, Kenya

Oplev den smukke kyst ud til det Indiske Ocean. Her finder du Mombasa, som byder på kilometerlange kridhvide strande med eksotiske kokospalmer og med det smukkeste azurblåhav i baggrunden. Her kan du rigtig nyde en kold drink i skygge af de smukke palmetræer og det er et perfekt rejsemål at kombinere med en safarirejse. Kysten byder på et stort udvalg af hoteller, bungalows og luksuriøse resorts.

Befolkning : 94.677

Hovedstad: Victoria

Sprog: Fransk, Engelsk

 Valuta: Seychelliske rupee

Seychellerne

Drømmer du om at slappe af ved nogle af verdens bedste strande og opleve det enestående og uspolerede koralrev, så er Seychellerne rejsemålet for dig. Det lille land udfra fra Afrikas østkyst byder på store naturoplevelser og er perfekt for dig, som elsker at snorkle eller dykke. Ø-paradiset består af 115 små øer, hvor kun 20 af dem er beboet. Kombiner din safarirejse i det sydlige Afrika med en uges badeferie på Seychellerne.

Befolkning : 94.677

Hovedstad: Victoria

Sprog: Fransk, Engelsk

 Valuta: Seychelliske rupee

Zanzibar, Tanzania

Slut din rejse i Afrika af med et ophold på denne smukke ø, der byder på et stort udvalg af resorts, hoteller, og bungalows. På Zanzibar finder du nogle af de dejligste strande i verden. Næsten året rundt, er der en behagelige temperatur og perfekte forhold til at snorke og dykke ved det farverige koralrev, som omkranser Zanzibar.

Befolkning : 1,304 millioner

Hovedstad: Zanzibar City

Sprog: Fransk, Engelsk

 Valuta: Tanzanisk shilling

Inspiration - Kampagner - Tips & lifehacks til drømmerejsen
JA TAK


Nyhedsbrev